Ултралекият HP Elite Dragonfly издържа денонощие на батерия

HP Elite Dragonfly е 13,3-инчов бизнес хибрид с тегло под 1 кг, способен да работи 24 часа на батерия
(снимка: HP)

HP Elite Dragonfly, новият ултралек премиум ноутбук за професионалисти в движение, излиза на българския пазар от 1-ви ноември, съобщиха от компанията на пресконференция днес.

Ултрабукът впечатлява с изящна изработка, висока производителност и повишена защита. Освен че е много лек и мощен, новият модел в бизнес серията компютри на HP се характеризира с най-дълъг живот на батерията в света – до 24,5 часа, подчертаха от компанията.

HP Elite Dragonfly е 13,3-инчов бизнес хибрид с избор на FHD или UHD тъчскрийн дисплей. Всички модели за българския пазар имат 4G LTE модем за работа от почти всяка локация. Компютърът разчита на мощта на 8-мо поколение Intel Core i5 или i7 процесори и до 256/512 SSD или 1 TB дисково пространство, според избраната конфигурация.

HP Elite Dragonfly излиза у нас на 1 ноември, съобщи управителят на HP България – Асен Георгиев
(снимка: HP)

Корпусът на компактния бизнес хибрид с тегло под 1 кг е изработен от магнезий, в цвят Dragonfly Blue. Клавиатурата е ултралека и тиха, с вградена подсветка и нов тъчпад за по-гладка работа.

HP Elite Dragonfly е и първият бизнес хибрид в света, създаден с компоненти от рециклирана пластмаса от океана. Така HP потвърждава ангажимента си към околната среда чрез използване на пластмасови елементи в своите устройства, вкл. ръчно изработени компоненти в аудио колонката на новия си преносим компютър.

HP Elite Dragonfly има лек и здрав корпус от магнезий и тиха клавиатура с подсветка
(снимка: HP)

Ноутбукът идва с технология HP Sure Sense, която защитава потребителите от злонамерени атаки, като използва силата на изкуствения интелект. А технологията HP Sure Recover с Embedded Reimaging позволява на потребителите да правят резервно копие навсякъде и по всяко време, без забавяне в работата на компютъра.

HP Elite Dragonfly ще е наличен за България от 1-ви ноември 2019 г. в мрежата от бизнес партньори на HP. Цените ще варират в зависимост от избраната конфигурация.

Коментар