ERP Academy и bTalks Agile ще си партнират в образованието

Целта на партньорството на ERP Academy и bTalks Agile е да даде висока добавена стойност на всички, които имат интерес да учат и да се развиват
(снимка: CCO Public Domain)

Образователната организация ERP Academy и консултантската компания bTalks Agile ще си сътрудничат в създаването на съвместни иновативни обучения и специализирани събития.

Целта на партньорството е да даде висока добавена стойност на всички, които имат интерес да учат и да се развиват в условията на динамична и постоянно изискваща адаптация бизнес среда.

ERP Academy е иновативен проект, който подпомага бизнеса и образованието в ерата на дигиталната трансформация и все по-голямата икономическа глобализация. Основен фокус на Академията към момента е образованието в областта на бизнес софтуера и платформите за управление на бизнеса от най-висок клас.

Партньори на ERP Academy са водещи технологични компании и фирми от бранша на бизнес софтуера, както и експерти от български и международни компании с дългогодишен практически опит в бизнеса, обученията и академичните среди.

bTalks Agile, от своя страна, съдейства на компании, екипи и отделни служители да подобрят процесите и работната си среда чрез Agile „coaching”, обучения и консултантски услуги, с фокус върху постигане на дългосрочен успех и удовлетворение на екипа.

В началото на следващата година ERP Academy и bTalks  Agile ще реализират първото си съвместно събитие в София.

Коментар