Наталия Футекова с ценни съвети към младите таланти

Младите хора могат да са успешни професионалисти чрез отворено отношение към промяната, критично мислене и учене през целия живот, казва доц. д-р Наталия Футекова (в средата вдясно)
(снимка: Spark Agency / Pitch Bootcamp)

Студенти и наскоро завършили младежи се срещнаха с представители на някои от най-успешните компании в България  по време на осмото издание на Pitch Boothcamp България, което се проведе във Велико Търново. Доц. д-р Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG, бе сред менторите на образователния семинар.

Екипът на Pitch Bootcamp е съставен от млади хора, които вече са направили първите си стъпки по кариерния път и искат да помогнат на други младежи да бъдат по-подготвени, за да могат по-лесно да се справят с предизвикателствата пред намирането на мечтаната работа или създаването на собствен бизнес.

„Винаги е вдъхновяващо да видиш толкова много млади и инициативни хора на едно място. По време на събитието чухме много впечатляващи идеи и се радвам, че имах възможност да помогна на тези млади хора със съвети и знания, които съм придобила, развивайки своята кариера”, каза доц. д-р Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG, която бе сред менторите на образователния семинар.

По нейните думи, младите хора могат да са успешни професионалисти единствено чрез възпитаване на отворено отношение към промяната, критично мислене и способност за учене през целия живот.

Коментар