Невръстни деца са топ милионерите в YouTube

Видеопорталът YouTube направи някои деца милионери
(снимка: CC0 Public Domain)

Ще се изненадате да разберете кой печели десетки милиони долари в YouTube. В челната тройка са две деца на възраст 8 и 5 години, сочи класация на Forbes за най-високо платените блогъри във видео портала през 2019 г.

На първо място за втора поредна година е Райън Каджи, който е само на 8 години и през 2019-та спечели 26 милиона долара от своя канал Ryan World, а това е с 4 милиона долара повече отколкото през 2018 г. Момчето е само на 8 години, разопакова играчките, споделя мнението си за качеството им, а също така записва образователни видеоклипове за деца.

Екипът на Dude Perfect от пет човека се класира на второ място с 20 милиона долара. Най-често групата публикува колекции от различни каскади на фона на музика.

Трето място отива при 5-годишната Анастасия Радзинская, която се ражда с церебрална парализа. Лекарите смятат, че тя никога няма да може да говори. Родителите създават YouTube канал на момичето и редовно публикуват видеоклипове за това как то прави обикновени неща. Здравословното състояние на детето се подобрило значително, признаците на болестта му изчезнали, а семейството се преместило във Флорида.

Едва ли родителите са очаквали, че детето им ще стане звезда в YouTube. Тази година каналът донесе 18 милиона долара  на момичето, а един от най-популярните му видеоклипове наближава 1 милиард гледания.

Феликс Шелбърг (Felix Arvid Ulf Kjellberg), известен като PewDiePie, който тази седмица реши да си почине от изявите в YouTube (може би временно), заема седмо място с резултат от 13 милиона долара.

Коментари по темата: „Невръстни деца са топ милионерите в YouTube”

добавете коментар...

  1. Nikpet14

    Не вяржаите на тези феик новини жси4ко е лажа докато не покажат банково извле4ение за мен тожа са глупости,що не пускате и някви работи вав саита си или и вие сте поредните пасте анд копи спамери.Сьс много обе6тания и нищо наяве

  2. :o)

    шепа невръстни деца печелят милиони, в това време милиони деца умират от глад или от война…има нещо сбъркано в този свят…

  3. ниггга

    о ем джи

Коментар