Music Label – решение за музикалните колекции

Music Label има интуитивен интерфейс с много инструменти за музикалните фенове
(екранна снимка: Music Label)

Любителите на музиката разполагат с обширни колекции от песни, албуми и компилации. Music Label е програма, създадена за тях – тя не само помага в управлението на аудио файловете, но и в създаването на база данни.

Приложението има интуитивен интерфейс с много инструменти. Можете, например, да добавите музика в колекцията, като сканирате твърдия диск за аудио файлове. Също така да сканирате аудио CD-та и други носители, пълни с MP3 файлове.

Всички файлове могат да се разглеждат по различни критерии, като например името на албумите и песните. Програмата поддържа и създаване на плейлисти. Тя е способна да организира сложна база данни – със записи за любими изпълнители, групи, композитори, стилове, година на издаване на песента, местоположение, обложки и т.н.

Music Label използва технологии CDDB2 и ID3. Това означава, че ангажиментът на потребителя в създаването на базата данни е минимален, тъй като повечето от информацията вече е включена в песните. Софтуерът предлага и широка гама от статистически данни по отношение на броя албуми и записи в колекцията.

В заключение, Music Label е полезна програма, която може да ви помогне да организирате музикалните си колекции. Неопитните потребители би трябвало да възприемат софтуера като лесен за работа, благодарение на интуитивния му интерфейс.

Даунлоуд: Music Label

Коментар