Google пусна приложение за кратки видеа Tangi

Tangi е място, където творческите хора могат да получат нови идеи и да се свържат с други като тях
(екранна снимка: Tangi / App Store)

Въпреки че притежава изключително успешен проект като YouTube, Google пусна нова видео услуга, наречена Tangi. Тя е достъпна като приложение за iOS устройства, а видеоклиповете в нея са ограничени до 60 секунди.

Tangi е експериментално приложение, създадено в лабораторията Area 120, което предоставя достъп до кратки видео ръководства и инструкции. Името Tangi два от думите TeAch aNd GIve и „tangible” и стимулира „направи си сам” (DIY) видеата.

Кратките видеоклипове са разделени в категории „Изкуство”, „Готвене”, „Направи си сам”, „Мода и красота” и „Начин на живот”, но засега няма раздел „Технологии”. Tangi е място, където творческите хора могат да получат нови идеи и да се свържат с други като тях, отбелязва блогът на Google.

Приложението Tangi е достъпно в момента само за потребителите на iOS устройства
(снимка: Google блог / Area 120)

Мобилното приложение Tangi е достъпно само за устройства, работещи под управление на iOS. Не е известно дали Area 120 планира да пусне услугата и за други мобилни платформи, като Android например.

Коментари по темата: „Google пусна приложение за кратки видеа Tangi”

добавете коментар...

  1. ха

    Ще го премахнат те, но какво им пука като целта е постигната. Отново брандът Google се натрапва по новините (с някаква безлична безполезна услуга), като така милионите иновативни малки ИТ компании нямат никакво медийно присъствие. Освен това при разработката на продукта са впрегнали младоците си кодери, за да трупат опит в разработките като цяло. Никак не е добре някой начинаещ да трупа опит експериментирайки по някой важен за компанията продукт.

  2. 112

    Това ще е едно от многото несполучливи приложения на Гугъл, скоро ще го премахнат както много други преди това ….

Коментар