Roborock S5 Max – нов почистващ робот, умен и ефективен

Новата роботизирана прахосмукачка Roborock S5 Max почиства дома интелигентно

Домашните почистващи роботи набраха огромна популярност в последните години. Умни и ефективни, те пестят ценно време на модерния човек, който обикновено е силно ангажиран със служебни задължения, а през уикенда и почивките се отдава на пълноценни развлечения, вместо да чисти ръчно жилището си.

Нов модел роботизирана прахосмукачка Roborock S5 Max привлича вниманието в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Устройството се предлага в момента с отстъпка от 12% – на цена от $469,99, с доставка от европейски склад (за $12,73). Нови потребители на онлайн магазина могат да разчитат на купон за допълнителна отстъпка от 2%, е обявил търговецът на страницата на продукта.

Адаптивен алгоритъм за планиране изготвя най-ефективните маршрути за почистване

В сравнение с предишния модел, Roborock S5 Max идва с модернизирани системи за измиване и почистване. Роботът е оборудван с голям резервоар за вода – 290 мл, така че да покрие по-голяма площ за почистване – до 200 кв. метра. Адаптивен алгоритъм за планиране изготвя най-ефективните маршрути за автоматично почистване, възползвайки се от прецизен LDS лазер, който сканира помещението със скорост 300 оборота в минута.

Роботът-прахосмукачка преодолява лесно первази и килими с височина над 2 см

Благодарение на уникалния дизайн на чекмеджето, моп панелът може бързо и лесно да се монтира и демонтира, без да е необходимо потребителят да обръща или изважда резервоара за вода. Основните части, вкл. четката и кошът за боклук, са лесни за поддръжка, а въздушният филтър и подложката за миене удължават живота на компонентите.

Roborock S5 Max е интелигентно устройство, което може да се управлява с помощта на мобилно приложение. Така например, потребителят може да зададе планирано почистване на дадена стая в определени дни и часове. Роботът преодолява лесно первази и килими с височина над 2 см и автоматично преминава в турбо режим при почистване на килима.

Моп панелът може да се монтира и демонтира бързо и лесно

Когато мощността падне под 20%, роботът автоматично ще се зареди, като изчисли необходимото време за зареждане въз основа на площта на непочистената зона. Когато батерията е напълно заредена, роботът ще продължи да почиства помещението. Максималната всмукателна мощност на прахосмукачката е 2000 Pa.

Можете да купите прахосмукачката тук: Roborock S5 Max – на цена от $469,99 с доставка от европейски склад (за $12,73) и купон за отстъпка от 2% за нови потребители, достъпен на страницата на продукта.

Роботът Xiaomi VIOMI V2 Pro има всмукателна мощност 2100Pa и използва лазерна навигация

В същия онлайн магазин се предлагат на цени с намаление в момента и други роботизирани прахосмукачки, включително няколко модела на Xiaomi. Така например, вакуумната прахосмукачка Xiaomi VIOMI V2 Pro се отличава с всмукателна мощност 2100Pa, LDS лазерна навигация и интелигентно управление с мобилно приложение.

Xiaomi VIOMI V2 Pro е мощна и ефективна прахосмукачка с три работни режима

Роботът на Xiaomi чисти мръсотия, прах и по-големи частици, като обхожда дори и труднодостъпните места около мебелите, под леглата и ъглите. Устройството поддържа три работни режима – само почистване, само измиване и почистване и измиване. Достатъчно е да зададете зоните за почистване в мобилното приложение и роботът ще ще изготви сам маршрута.

Можете да купите вакуумната прахосмукачка тук: Xiaomi VIOMI V2 Pro – на цена от $369 при използване на купон за отстъпка GKBV2PRO369, с доставка от европейски склад (за $21,63).

Коментар