Kugoo Kirin S1 – мощен и издръжлив е-скутер, под $290

Електрическите скутери Kugoo Kirin S1 са едни от най-търсените на пазара

Идва пролетта и все по-често ще виждаме по улиците електрически скутери. В последните години тези икономични еко-возила станаха изключително популярни – особено в градовете, където осигуряват бързо придвижване и забавление за своите собственици.

Несъмнено, едни от най-търсените е-скутери на пазара са Kugoo. В момента няколко модела, включително Kugoo Kirin S1, се предлагат с атрактивни отстъпки в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с доставка от европейски складове, на цени от $269,99 до $431,99 (с купони, валидни до 9 март). Те са мощни, издръжливи и устойчиви на пътя, със сгъваем дизайн и удобно управление с мобилно приложение. Представяме ви три популярни модела, които си струват парите:

С мощен мотор – безчетков, 350W, моделът Kirin S1 (на цена от $289,99 с купон за отстъпка GKB390S до 31 март) е способен да измине 25 км с едно зареждане на батерията 36V 6Ah. Този е-скутер поддържа три скоростни режима (10/20/25 км/ч), а неговият собственик може да го управлява удобно с мобилно приложение (с поддръжка на гласови команди), така че да си подсигури максимален комфорт и безопасност, в зависимост от условията на пътя.

Kugoo Kirin S1 е мощен и здрав е-скутер за хора с тегло до 100 кг

Моделът е оборудван със здрави и устойчиви 8-инчови гуми с дизайн „пчелна пита” за стабилно и сигурно каране по различни пътища. В допълнение, предният амортисьор повишава комфорта и стабилността, като поема сътресенията от неравностите по пътя. Предната ръкохватка с антихлъзгащо гумено покритие също повишава сигурността при каране, наред с гумената подложка за крака.

Нещо повече, Kirin S1 разполага с двойна спирачна система – предна електрическа и механична задна, като осигурява спирачен път от само 4-5 метра. Ярък LED фар, който се управлява с бутон на предния панел, и задна стоп светлина подсигуряват допълнително безопасното каране на тъмно. Бутонът отпред служи също за включване и изключване на скутера.

Kugoo Kirin S1 предлага всичко необходимо за комфортно и сигурно придвижване

Тротинетката тежи около 11,9 килограма и има сгъваем дизайн, като самата тя може да поеме товар до 100 кг. Привежда се буквално за секунди в сгънат вид, така че да се пренася лесно и да се съхранява по-удобно в малко пространство. Полезни екстри са дистанционното отключване на скутера и вградената системата за самодиагностика.

Можете да купите електрическия скутер тук: Kugoo Kirin S1 – на цена от $289,99 с купон за отстъпка GKB390S до 31 март и безплатна доставка от европейски склад.

Kugoo Kirin S2 издържа на натоварване до 120 килограма

На изгодна цена се предлага и моделът Kugoo Kirin S2 – той струва $289,99 и не се различава много от S1. Това също е скутер с 8-инчови гуми, но моторът е 250W. Батерията 10Ah осигурява максимален пробег от 25 километра с едно зареждане. Развива максимална скорост 25 км/ч и поема товар до 120 кг.

Моделът се сгъва само за 3 секунди за лесно пренасяне и по-удобно съхранение, като в сгънато състояние има размери 105х42х30 см. Направен е от здрава алуминиева сплав и пластмаса, като има RoHS & CE сертификат за сигурност, която освен от издръжливи материали е обезпечена от двойна спирачна система, предни и задни светлини, амортисьор и др.

Можете да купите тази e-тротинетка тук: Kugoo Kirin S2  – на цена от $289,99, с безплатна доставка от европейски склад.

Kugoo Kirin S2 mini е компактен скутер, лек и удобен за пренасяне и съхранение

Третият модел е Kugoo Kirin S2 mini, на цена от €177,99 с купон за отстъпка GKB228S – той е по-компактен, но със същите характеристики за функционалност, здравина и безопасност. Мини скутерът има 5,5-инчови гуми, с амортисьор на предната за по-комфортно каране, и мотор с мощност 150W за максимална скорост 25 км/ч.

В сгънато състояние Kugoo Kirin S2 mini има размери 99x42x24 см

С едно зареждане на батерията 6Ah скутерът може да измине 15 километра, носейки товар до 90 килограма. Както и другите модела, може да се сгъва лесно за 3 секунди, за да добие още по-компактни размери – 99x42x24 см. Тялото е здраво, от алуминиева сплав, ABS и PC, наличен е и RoHS & CE сертификат за безопасност.

Можете да купите мини скутера тук: Kugoo Kirin S2 mini – на цена от €177,99 с купон за отстъпка GKB228S (до 9 март) и безплатна доставка от склад в Испания.

Коментар