Виваком удвоява мегабайтите за всички i-Traffic планове

i-Trafic плановете на Виваком вече включват удвоен обем трафик
(снимка CC0 Public Domain)

Виваком обяви днес, че удвоява включените мегабайти на всички i-Тraffic планове – не само по време на извънредното положение, заради коронавируса, а за целия срок на договора.

Освен удвоени мегабайти, компанията дава и допълнителни 2000 МВ подарък при всяко плащане на сметка през приложението MyVivacom. Специалното предложение е валидно при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ до 20 април за всички планове i-Тraffic.

Така например, клиентите, избрали плана i-Тraffic S+, ще получат 4000 МВ на максимална скорост, 15 GB облачно пространство във VIVA pCloud и над 30 канала от интерактивния медиен портал на Виваком на цена от 11,99 лв. на месец.

Междувременно, Виваком предупреди, че в ситуация на извънредно положение и създалото се чувство на несигурност в обществото е възможно да се появят нови схеми за телефонни измами, които да засегнат потребителите. Компанията припомни, че работи дългосрочно и взима постоянни мерки за справяне с този проблем.

„След успешна съвместна акция с Национална служба „Полиция” към МВР в последните месеци на 2019 г. на практика нямаше реализирани телефонни измами в мрежата ни (0 бр. през месец ноември и 1 бр. през месец декември)”, съобщиха от Виваком.

Само през изминалата седмица са предотвратени две измами в София за около 10 000 лева. „Съветваме всички потребители да бъдат по-бдителни и ако получат обаждания, които смятат за съмнителни, първо да се обърнат към Полицията, преди да предприемат други действия”, заявиха от телекома.

Коментар