Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask – само $37,99

Маската за лице на Xiaomi е еднакво подходяща и за двата пола

Маските за лице са сред най-търсените предпазни средства напоследък. Те могат да са най-различни, в зависимост от качеството на материалите, от това дали са за еднократна или многократна употреба, от степента на защита, която осигуряват, дали са с електрическа вентилация и т.н.

Един продукт на китайския производител Xiaomi се отличава с характеристики, които могат да осигурят чисто дишане без съпътстващите проблеми на обикновените маски за лице. Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask се предлага от глобалния онлайн магазин Geekbuying на цена от само $37,99 в момента.

Това е маска с електрическа вентилация за многократна употреба

Това е маска за многократна употреба от клас N95 (блокира частици с размери не по-малки от 0,3 микрона), с дихателен клапан и електрическа вентилация, която е способна да филтрира фините прахови частици с ефективност 99% (PM 2.5). Тя използва 4-слоен сменяем филтър от композитен наноматериал, може да се разглобява и изпира с цел многократно използване за чисто дишане. Има анти-прахови, анти-бактериални и анти-алергенни свойства.

С едно зареждане за около половин час, Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask може да се използва в продължение на 4 до 8 часа. Вентилаторът е ултра-тънък, а скоростта му може да се регулира на три степени, в зависимост от условията, при които се използва респираторът.

Зареждане на батерията за 30 минути поддържа до 8 часа работа на вентилатора

Маската е направена от висококачествен текстил и има ергономичен дизайн, тя е лека, мека и щадяща кожата. Приляга плътно към лицето, без да причинява проблеми като трудно дишане, влажност, храчки и други, характерни за обикновените маски. Еднакво подходяща е за използване и от мъже, и от жени.

Вентилаторът със сменяем филтър от клас N95 осигурява чисто дишане

Ръчно изработена, в сив цвят, тази маска тежи около 50 грама и има дебелина около 1 сантиметър. В комплекта наред с маската са включени няколко филтъра и инструмент за разглобяване. Един размер на маската е подходящ за всички потребители, благодарение на еластичните й свойства.

Можете да поръчате електрическата N95 маска за многократна употреба в онлайн магазина Geekbuying: Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask – на цена от $37,99 и безплатна доставка.

Същевременно, в онлайн магазина тече промоция и за останалите продукти на Xiaomi. В рамките на кампанията Mi Fan Festival 2020 могат да се поръчат най-различни устройства – смартфони, слушалки, носима електроника, лаптопи, телевизори, скутери, уреди за дома и много други с големи отстъпки. Предвидени са и отстъпки от 2, 5 и 10 долара за участниците в игра, условията на която са описани на сайта.

Коментари по темата: „Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask – само $37,99”

добавете коментар...

  1. коронка

    я филтър , слагаш една салфетка и готово

  2. на краставичар краставици продават

    “сменяем филтър от клас N95” – Никъде не се казва колко струва този филтър, от къде може да се купува и колко струва!

Коментар