G DATA AntiVirus – ефективна защита срещу киберзаплахите

Интерфейсът на G DATA AntiVirus е практичен, с всички необходими инструменти под ръка
(екранна снимка: G DATA  CyberDefense)

Софтуерът G Data Antivirus се нарежда сред най-добрите решения за защита от вируси и други заплахи. Този продукт осигурява високи нива на сигурност, благодарение на два интегрирани енджина за сканиране (евристичен и поведенчески), заедно с облачен анализ на подозрителни файлове.

Пакетът на G Data Antivirus включва многостранни методи за откриване на заплахи, за да предпази данните в компютъра от повреждане и унищожение. Инсталацията на продукта е лесна, но изисква рестартиране на компютъра след като приключи  процесът.

Интерфейсът е практичен, всички необходимите инструменти са под ръка, а освен това е налична информация за текущото натоварване на процесора, генерирано от самия антивирус и като цяло.

С помощта на този софтуер лесно можете да проверите компютъра за вируси, шпионски софтуер, рекламен софтуер, червеи, троянски програми, руткитове и всеки друг злонамерена скрипт или фишинг измама. Степента на откриване на заплахите отговаря на очакванията както на начинаещи, така и на по-опитни потребители.

Едва ли може да се оспори нивото на сигурност, което G Antivirus предлага – той е сред най-добрите. Функцията за сканиране в „idle” режим несъмнено е предимство. Тя се активира веднага, щом системата влезе в неактивно състояние, като по този начин не отнема ресурси, необходими по време на работа.

Потребителите на онлайн банкиране ще се възползват от по-защитени сесии, така че да могат да се съсредоточат върху дейността си, вместо да се занимават постоянно с проблеми със защитата.

Ако търсите антивирусен софтуер, за да се предпазите от заплахи както онлайн, така и офлайн, G Data Antivirus определено е удачен избор. Той има три несъмнени предимства: ефективност в основната си функция – обезпечаване на сигурността, „осветлява” ползването на системните ресурси и е лесен за използване. Годишният абонамент за 1 устройство струва $29,95.

Даунлоуд: G Data Antivirus

Коментар