Trend Micro HouseCall – открива и премахва заплахи безплатно

HouseCall е надеждно и ефективно решение за откриване и премахване на вируси
(екранни снимки: TechNews.bg)

Онлайн комуникациите са свързани с огромен брой интернет заплахи. Винаги има риск да се заразите с вируси, които да навредят на компютъра ви или дори по-лошо – да откраднат важни данни. Затова е важно да се подсигурите с надежден защитен софтуер.

Инструментът Trend Micro HouseCall идентифицира и премахва широк спектър от заплахи, включително червеи, нежелани браузърни плъгини, спам и вируси. Тази програма ви позволява да извършвате персонализирани сканирания на критични области от системата, допълвайки антивирусите.

Бързото сканиране по подразбиране се фокусира върху основните ключови системни области и може да пропусна опасни файлове, които се копират ръчно на компютъра. Ето защо е препоръчително да и използвате опцията за персонализирано сканиране, като изберете конкретна папка, която ви интересува.

Trend Micro HouseCall не взаимодейства с инсталираната антивирусна програма и не влияе на работата на компютъра. Все пак тя е в състояние да открие злонамерени и шпионски софтуери или заплахи, които титулярният антивирус не може да открие. По този начин, дори ако компютърът ви вече е защитен от друг софтуер за сигурност, можете да бъдете сигурни, че получавате максимална защита.

Освен това Trend Micro HouseCall открива интернет заплахи, дори и те да не са били свалени в заразената машина. Тези заплахи не само носят широк спектър от рискове, включително кражба на данни и самоличност, но също така са потенциален шлюз за други злонамерени компоненти, които могат сериозно да засегнат компютъра ви.

Имайте предвид, че Trend Micro HouseCall не е предназначен да замени текущия ви антивирусен софтуер. Въпреки че е създаден за идентифициране и премахване на различни вируси и червеи, работата му заедно с наличния антивирус може да ви осигури цялостна защита на личната и финансова информация.

В заключение, Trend Micro HouseCall е надеждно и ефективно решение, когато става въпрос за откриване и премахване на вируси, троянски коне и друг злонамерен софтуер.

Даунлоуд: Trend Micro HouseCall

Коментар