XPG SPECTRIX D60G – тази памет спечели Red Dot Design

Уникалният светлинен дизайн на D60G осигурява най-голямата RGB повърхност при модулите памети
(снимка: Adata)

Тайванският производител Adata Technology грабна отличие в престижния конкурс за продуктов дизайн Red Dot Design Award 2020 за своя модул памет XPG SPECTRIX D60G DDR4.

SPECTRIX D60G изпъква с уникален двоен RGB светлинен дизайн, който осигурява най-голямата RGB повърхност при модул паметите, като освен това има и широк честотен обхват от 3200 до 4133MHz с поддръжка на Intel XMP 2.0 за любителите на овърклокинга.

D60G предлага на запалените геймъри повече RGB осветление на квадратен милиметър в сравнение с всеки друг модул памет на пазара, който се равнява на над 60% от повърхностната площ на модула.

Светлинните дифузери са ултрашироки в комбинация с многоцветен поток за постигане на максимален визуален ефект. Уникалният авангарден стил на D60G включва още X-light дизайн на логото и повърхност, имитираща диамант.

XPG SPECTRIX D60G е памет за запалените геймъри
(снимка: Adata)

Потребителите могат да персонализират настройките на светлинните ефекти, да настройват режими, пулсация и интензитет на светлината посредством вече наличен софтуер или чрез приложението XPG RGB Sync.

Наскоро Adata пусна 3600MHz CL14 и 3200MHz CL14 версии на XPG SPECTRIX D60G, с по-високи честоти и CL14 рейтинг. Новите модули предлагат по-ниска латентност и овърклок производителност до 4500 MT/s.

Коментар