ThunderSoft Video Editor – лесно подобряване на видеото

ThunderSoft Video Editor е лесен за използване видеоредактор с множество функции
(екранна снимка: ThunderSoft Video Editor)

Ако искате да редактирате видеоклипове като професионалист, ще ви е необходим мощен инструмент, който да ви помогне в тази невинаги лека задача. Уменията и креативността също са важни, но те не са достатъчни.

На пазара са налични безброй програми, всяка от които има силни и слаби страни – някои са добри при рязане, други при ефектите, а трети при добавяне на субтитри или водни знаци. Една програма, която може да направи всичко това, а и повече, е ThunderSoft Video Editor.

Когато отворите за първи път това приложение, ще се учудите от броя функции, които имате на разположение. Налични са повече от дузина функции за редактиране, вкл. рязане, изрязване, завъртане, съединяване, добавяне на ефекти и субтитри – и всички те в една програма.

Възможно е да се почувствате затрупани от опции и да си помислите, че ще ви е трудно да разберете как работи всяка от тях. Но когато започнете да усвоявате функционалностите на приложението, ще разберете, че всички те са много прости и изобщо не са трудни за използване.

Най-често използвани функции на видеоредактора вероятно са рязането и съединяването. В повечето случаи материалът, с който работите, ще се нуждае от подрязване, а други части ще трябва да бъдат съединени заедно, което прави тези функции решаващи за крайния резултат.

Функции като рязане и съединяване са най-често използваните при редактиране на видео (екранна снимка: ThunderSoft Video Editor)

Друга важна функция е подобряването. Ако искате да направите вашия видеоклип възможно най-приятен, е задължително да приложите филтри, ефекти и дори да промените яркостта, контраста, наситеността или скоростта на възпроизвеждане.

ThunderSoft Video Editor поддържа също добавяне на субтитри (ако искате видеото ви да бъде разбрано на определен език) и водни знаци (за да го персонализирате), както и да го изрежете, за да изместите фокуса към определен аспект.

В заключение, това е програма за видеоредактиране, която предлага множество полезни инструменти за обработка и подобряване на вашите видеоматериали, а работата с нея е лесна и приятна. Поддържат се всички популярни видео стандарти и формати, вкл. MP4, AVI, H261, H264, FLV, MKV, M4V, 3GP, MOV, MPG, MPEG, VOB, RMVB, TS, M2TS, WMV, ASF и др.

Даунлоуд: ThunderSoft Video Editor

Коментар