Teams и Skype „проговориха” помежду си

Комуникацията между Microsoft Teams и Skype потребители вече е възможна
(снимка: CC0 Public Domain)

Потребителите на Microsoft Teams и Skype вече могат да общуват помежду си „един-към-един” посредством обикновен текстов чат, гласови разговори и видео сесии, съобщиха от разработчика.  

Тази седмица Microsoft пусна очакваната полезна функция за потребителите на корпоративната платформа Teams. Сега те могат да изпращат съобщения и да се обаждат на Skype потребители и обратно.

Функцията беше заложена в плановете на Microsoft за развитие на Office 365 още от юли миналата година. Сега компанията започна да разпространява нововъведението към потребителите.

Разширената функционалност позволява на потребителите на Microsoft Teams и Skype да общуват помежду си в индивидуални текстови чатове, да осъществяват гласови и видео разговори.

Новата опция е налична в настолните, мобилните (Android и iOS) и уеб версиите на Teams и Skype. Има известни ограничения – в текстовите чатове не могат да се добавят емоджи и сложно форматиране, не се поддържат групови чатове.

За оптимална производителност, разработчиците от Microsoft препоръчват на потребителите да използват Skype 8.58 или по-нова версия на популярния месинджър.

Коментари по темата: „Teams и Skype „проговориха” помежду си”

добавете коментар...

  1. Strange posting

    Това не е новина, възможно е от панти-века

Коментар