Личен пречиствател на въздух решава проблема с маските

Ергономично проектиран, LG PuriCare Wearable приляга плътно върху лицето
(снимка: LG)

LG създаде изцяло нова категория лични носими приспособления за пречистване на въздуха. Практичният LG PuriCare Wearable Air Purifier ще дебютира виртуално на IFA 2020 през септември и се очаква на избрани пазари през четвъртото тримесечие на годината.

LG PuriCare Wearable Air Purifier решава проблема с маските – тези, които са направени у дома и не са с необходимото качество, и тези за еднократна употреба, които са в недостиг. Приспосболението се състои от два H13 HEPA филтъра, подобни на тези, които се използват в останалите продукти на компанията за пречистване на въздуха у дома.

Използвайки нови открития на LG в пречистването на въздуха, високоефективните сменяеми филтри на PuriCare Wearable осигуряват свеж и чист въздух както навън, така и в затворени помещения.

С двойните си вентилатори и патентован респираторен сензор, приспособлението на LG позволява на потребителите да поемат чист, филтриран въздух, докато сензорът разпознава цикъла и обема на поемане на въздух и настройва двойните вентилатори с тристепенна скорост на работа. Те автоматично се забързват, за да подпомогнат вдишването, и бавно намаляват скоростта, за да ограничат съпротивлението при издишване, така че да улеснят самото дишане.

PuriCare Wearable осигурява свеж въздух както навън, така и в затворени помещения
(снимка: LG)

Ергономично проектиран след подробен анализ, LG PuriCare Wearable приляга плътно върху лицето на потребителя с цел да предотврати пропускането на въздух около носа и брадичката. Дизайнът позволява приспособлението да се носи часове наред без да се нарушава комфорта. Батерията 820 mAh батерия осигурява до осем часа в лек режим на работа и два часа при засилен.

Индивидуалното решение за персонален пречиствател за въздух се предлага с калъф, който допринася за хигиената между ползванията. Снабден с UV-LED светлини, които убиват вредните микроби, калъфът може дори да зареди маската и да изпрати известие до мобилното приложение LG ThinQ (Android/iOS), когато филтрите трябва да бъдат заменени, за да се достигне до максимална производителност.

Всеки компонент на LG PuriCare Wearable – от филтрите до лентите за ушите – е сменяем и рециклируем, което прави приспособлението напълно природосъобразно, подчертаха от компанията.

Коментари по темата: „Личен пречиствател на въздух решава проблема с маските”

добавете коментар...

  1. Гост

    8 ч е работния ден а придвижването от дома до работа и обратно Как се зарежда? Колко тежи? Цял ден с маска ушите ще клепнат ще трябва пластика Недомислено и скъпо и съмнителни ползи

  2. :o)

    За цена, няма смисъл да питате, нема да е 2 лева 🙂
    За да му правят и рекламна кампания, това по малко от 59,99 – 99,99$ няма да е

    Иначе все повече заприличваме на киборги 🙂

  3. az

    и какъв проблем решава като си пак с маска

  4. Ваня

    Трябва да е личен избор,който желае и каквото желае да си слага.

  5. Иван

    Тази тежест, да виси само на ушите, няма да е комфортно!

  6. Реплика

    Цена не сте оставили

Коментар