Haylou Solar LS05 Smart Watch – следи нонстоп сърдечния ритъм

Haylou Solar LS05 е стилен, лек и функционален смарт часовник, на достъпна цена

Смарт часовниците се оказаха много практични устройства, особено за хората с динамично ежедневие, които искат винаги да са в добра форма, съчетавайки работа със спорт и забавление. Тези носими джаджи не заместват смартфона, но го допълват чудесно, давайки повече мобилност и ценна информация на модерния човек.

Ценово-достъпният Haylou Solar LS05 е ново поколение смарт часовник на Haylou, който е лек и стилен и същевременно предлага набор от полезни функции за спорт и фитнес, следене на здравните показатели и съня, забавление с музика и, разбира се, за комуникации. Той струва само EUR 26,60 в момента в глобалния онлайн магазин Cafago.

Смарт часовникът има 1,28-инчов TFT екран с висока резолюция (240х240 пиксела) и ярки цветове. Металното тяло е леко и здраво, с фина извивка, а каишката от силикон е удобна и не причинява дискомфорт при продължително носене. Този стилен смарт аксесоар тежи само 54 грама.

Haylou Solar LS05 има метално тяло и ярък TFT екран с висока резолюция

Освен най-очакваните функции на един смарт часовник – да показва датата, часа и времето, Haylou Solar е още устройство за фитнес и спорт. Той включва 12 предварително дефинирани спортни режима – бягане, колоездене, бързо ходене, гимнастика, катерене, игра с топка и др., като освен това е водоустойчив по стандарта IP68, така че не се бои от дъжд и пръски.

С помощна на носимата джаджа ще можете да следите броя направени стъпки, изминатото разстояние и изгорените калории. Нещо повече, умният часовник ще ви помогне да следите здравните си показатели. Разглежданият модел е способен да измерва непрекъснато сърдечния пулс, което е полезно не само докато спортувате, но и нощем, за да уловите навреме всяко отклонение от нормата.

Силиконовата каишка на Haylou Solar LS05 е мека и удобна за носене

Умната джаджа следи и качеството на съня, благодарение на вградените сензори и приложението Haylou Fit, което записва физическата честота на тялото, за да знаете какво се случва по време на сън. Разбира се, Solar LS05 не поставя диагнози, а просто информира за показатели, които определят здравословния начин на живот.

Часовникът на Haylou допълва отлично смартфона, за да гарантира, че няма да пропуснете входящо обаждане или съобщение. Други практични функции са дистанционно управление на музиката от смартфона, откриване на изгубен телефон чрез позвъняване, прогноза за времето, таймер…

Haylou Solar LS05 ще ви предложи множество практични функции

Това е устройство с голяма автономност. Едно зареждане на батерията с капацитет 340 милиамперчаса осигурява 30 дни в състояние стендбай и до 15 дни при пълнодневен мониторинг на сърдечния ритъм. Часовникът поддържа Bluetooth 5.0 и е съвместим с Android и iOS смартфони. Доставя се в комплект със захранващ кабел и документация.

Можете да купите смарт часовника тук: Haylou Solar LS05 Smart Watch Global Version на цена от EUR 26,60 с безплатна доставка до България и без допълнителни митнически такси.

Коментари по темата: „Haylou Solar LS05 Smart Watch – следи нонстоп сърдечния ритъм”

добавете коментар...

  1. 29.60

    Na men mi dawa 29.60 evro, oferta

Коментар