Глобална премиера на Fiido D11 с отстъпка от $300

Световната премиера на новия Fiido D11 започва на 24 септември

Fiido D11, един от най-обещаващите електрически велосипеди, излиза на световния пазар със сериозна отстъпка в цената за първите купувачи. По време на глобалната премиера на новото е-колело потребителите могат да спестят цели 300 долара от нормалната цена!

Промоционалният период на продажби започва на 24 септември и ще продължи до 11 ноември в глобалния онлайн магазин Geekbuying. В първия етап на кампанията – от 24 септември до 15 октомври – ще бъдат продадени 200 бройки Fiido D11 за $999,99, или с $300 долара отстъпка с купон GKB300D11 (нормалната цена e $1299,99).

Във втория етап на кампанията – от 16 септември до 11 ноември – отстъпката ще бъде $200 с купон GKB200D11, т.е. купувачите могат да се сдобият с Fiido D11 за $1099,99, като в допълнение ще получат подарък от рода на кабелна Bluetooth ключалка и калници.

Fiido D11 е универсален електрически велосипед с пробег до 100 км

Какво представлява новият Fiido D11? Това е модерно е-колело с много достойнства. Според производителя, новото возило може да измине до 100 км в асистиран режим на каране (електрически и на педали). В чист електрически режим велосипедът има пробег от 30 до 60 км, благодарение на литиевата батерия 11,6AH.

Като стана въпрос за батерията, тя е сменяема и вградена в седалката заедно със задната светлина. Подобно конструктивно решение намалява броя на компонентите на е-велосипеда и повишава ефективността. Освен това седалката се настройва по височина, както и кормилото, така че да паснат на физиката на различните колоездачи.

В седалката е вградена сменяемата батерия и задна светлина

Fiido D11 е направен от лека и много здрава алуминиева сплав. Колелото тежи само 12,9 кг и е подходящо за всякакви хора. То се сгъва лесно в компактен вид чрез една скоба, разположена на основната рамка, за да се пренася и съхранява по-удобно.

Двигателят е безчетков с мощност 250 вата и е вграден в задната 20-инчова гума, като е способен да поддържа максимална скорост от 25 км/ч. Новият   електрически велосипед Fiido D11 е оборудван със 7-скоростна предавка Shimano.

Fiido D11 е оборудван със 7-скоростна предавка Shimano

Що се отнася до гумата, тя е устойчива на хлъзгане и с много добро сцепление. Сигурността е обезпечена още от двойна дискова спирачка, както и от предни и задни LED светлини. Моделът е преминал е RoHS и CE верификация за сигурен продукт.

Предният панел показва на водача полезна информация – състояние на батерията, скорост на каране, изминато разстояние и режим на каране (педали, електрически и асистиран).

5 броя от този нов електрически велосипед ще бъдат раздадени като подарък – след томбола сред потребители, които последват Fiido във Facebook, Twitter и YouTube или публикуват коментар във Facebook страницата на производителя. Fiido D11 Giveaway кампанията ще продължи до 15 октомври.

Лек и здрав, Fiido D11 се справя и с по-сериозни предизвикателства

Fiido D11 е универсален електрически велосипед, подходящ за всякакви колоездачи и за ежедневна употреба – за разходки, пазаруване, за училище и т.н. Доставките на е-колелото се извършват безплатно от европейски склад на Geekbuying. Още активности около премиерата на модела можете да намерите в официалните канали на производителя: уебсайт на Fiido, Facebook канал на Fiido и Instagram канал на Fiido.

Коментари по темата: „Глобална премиера на Fiido D11 с отстъпка от $300”

добавете коментар...

  1. IИван

    Много добри технически характеристики. Отличен ел. велосипед.

Коментар