Виваком пусна предплатени пакети

Нови предплатени услуги на Виваком дават повече свобода на потребителите
(снимка: CC0 Public Domain)

Виваком пусна на пазара изцяло нови предплатени пакети за глас и данни. Vivacom Free и Vivacom Free Data не са свързани с подписване на срочни договори и дават повече свобода на потребителите.

Стартовият пакет Vivacom Free включва 6000 МВ на максимална скорост и 400 национални минути за разговори в България и ЕС с валидност 4 седмици и струва 8 лв. В условията на услугата се посочва, че тарифирането на разговорите е на минута, а минималната продължителност на разговор е 180 секунди.

Включените услуги са валидни и за роуминг в ЕС. Стартовия пакет включва 2000 МВ за роуминг в ЕС, а след изчерпване на безплатните мегабайти цените са еднакви с тези на клиентите на абонаментни планове. Цената на минута разговор в България е 0,09 лв. с ДДС.

В допълнение, Vivacom Free включва още 15GB облачно пространство за съхранение на данни и достъп до 30 канала в интерактивния медиен портал TV GO.

При презареждане клиентите могат сами да избират от изцяло обновено портфолио от допълнителни пакети с минути и добавки за интернет (МВ) с възможност за подновяване или без подновяване. Така например, 250 минути с подновяване струват 4,99 лв. за четири седмици, а цената за 4000 MB с подновяване е 9,99 лв.

За потребители, които предпочитат сърфирането в интернет пред разговорите, Vivacom Free Data предлага 25 000 МВ на максимална скорост, с валидност 4 седмици след активирането, на цена от 20 лв.

Коментари по темата: „Виваком пусна предплатени пакети”

добавете коментар...

  1. Jessy James

    Лошото е че във всички клонове на чуждестранните телекоми в БГ са замесени и продажни корумпирани българчета, затова ви дерат кожите.

  2. Jessy James

    Free.fr,френски телеком, 100GB, от които 25GB са в роуминг,неограничени разговори в ES, 20€ на месец без договор, СИМ картите се купуват от терминал подобен на банкомат, какво да ви обяснявам повече, затова Българин намеси ли се в нещо то вече повредено, бягайте от него.

  3. ха

    Като ходих на село имаше местна кабеларка. Като дойдем отиваме и казваме да ни включат интернета, като тръгваме да го изключат. В крайна сметка години карахме така със смешна сумарна текста за интернет съответстваща на ползваните дни. Продадоха доставчика и схемата отпадна, т. е. и интернета по жица веднага го изоставихме… Сега се доставя от флашки през мобилнен оператор, ама и това рядко вече се ползва. Повече се почива…

  4. Коци

    Какъв е смисъла от предплатен пакет, чиито срок е само 4 седмици? И 25 ГБ за 20 лв на месец. Ми по добре Интернет от местната кабеларка, пак без срочни договори, но за по малко пари и без лимит на ГБ-тите

  5. Ненов

    Тия нормални ли са?!? 3 мин.първоначално таксуване …

  6. Anonymous

    Както винаги ние сме много далеч от Европа. Някъде в Африка…

  7. Ивайл8

    Отново картрлни спораумрния. И това не е от вчера.

  8. Anonymous

    Силно неприятно е наблюдението ми, че всички оператори са качили цените на най-малките планове, като най-ниските са над 20лв, а дават смешни условия

  9. Anonymous

    минималната продължителност на разговор е 180 секунди

  10. Anonymous

    20/25 = 80ст/1GB

  11. Anonymous

    25GB за 20лв

Коментар