XPG Gammix D20 DDR4 – нова памет за геймъри и ентусиасти

Gammix D20 има лъскава анодизирана метална повърхност и х-образен дизайн
(снимка: XPG)

XPG обяви нов модул памет Gammix D20 DDR4 със спортен дизайн и работни честоти до 4133MHz, предназначен да удовлетвори повишените изисквания на геймъри, професионалисти и ентустиасти.

Gammix D20 се предлага с малко плашещ, черен или сив радиатор, който взискателните геймъри ще намерят за приятен. Неговата лъскава анодизирана метална повърхност и х-образен дизайн пораждат подобно на броня качество, от което крещи мощност.

Потребителите, които търсят алтернатива на по-бързите RGB модули, ще оценят Gammix D20. Той не само изглежда като сериозен геймърски DDR4, но има и производителност на такъв, с честоти до 4133MHz. Потребителите могат също да изберат модели, които работят на 3200MHz и 3600MHz.

Gammix D20 е преминал цялостно тестване с широк спектър дънни платки
(снимка: XPG)

За да осигури високо ниво на съвместимост между платформите, Gammix D20 е преминал цялостно тестване с широк спектър дънни платки от различни марки и  най-новите платформи AMD и Intel. Gammix D20 е напълно съвместим с Intel XMP 2.0 за безпроблемен овърклок без влизане в BIOS, когато е инсталиран на компютри, които също поддържат XMP 2.0.

Коментар