Mi смарт везна измерва важните показатели на тялото

Смарт везната Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 помага в усилията за поддържане на добра форма

Смарт устройствата за фитнес и здравословен начин на живот вече са част от ежедневието ни. Те ни помагат да следим важни показатели на организма и да постигаме желаните резултати.

С помощта на Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 и придружаващото мобилно приложение Mi Fit можете да измервате удобно 13 показателя за тялото, вкл. тегло, ниво на мазнините, индекс на телесна маса и др. Смарт везната се предлага в онлайн магазина Cafago на цена от €36,34 в момента.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 има тънко тяло с изящни извивки и топъл бял цвят

На външен вид уредът впечатлява с тънко тяло, изящна извивка и топъл бял цвят – той изглежда по-скоро като произведение на изкуството, което се вписва идеално навсякъде в дома. Но по-интересни, разбира се, са функциите.

Една от най-интересните възможности на смарт везната е определянето на индекса на телесна маса (ИТМ, BIM), който е тясно свързан с процента на телесните мазнини. Отчитайки височината и теглото, индексът показва дали човек е под нормите или ги надвишава, т.е. дали е прекалено слаб или затлъстял. ИТМ е по-добър от показател от простото телесно тегло при определяне на рисковете от сърдечни заболявания и високо кръвно налягане.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 е ценен помощник за хората, които искат да живеят здравословно

Вграденият в Mi везната интелигентен G-тип манганов сензор усеща промени в теглото дори с 50 грама. Точното тегло (максимум 150 кг) се показва на LED дисплея. Mi уредът е подходящ и за тестване на баланса на тялото с цел предотвратяване на рискове от нараняване на ставите.

Безжичната технология BT 5.0 с ниска консумация поддържа памет за данни за 16 лица. Батерията осигурява 12 месеца издръжливост на уреда. Всички здравни показатели могат да се следят с помощта на мобилното приложение Mi Fit, достъпно за сваляне от Google Play и App Store.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 се вписва идеално във всеки интериор

Самата везна има размери 30х30х2,5 см и тежи 1,7 кг. Направена е от закалено стъкло и пластмаса. Съвместима е с мобилни устройства под управление на Android 4.4 и по-нови версии, както и с OS 9.0 и следващите версии на епълската платформа. В комплекта влизат везната и 4 батерии AAA.

Смарт везната Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 се предлага за €36,34 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Коментар