SAP: Оптимизацията е ключова в ерата на Covid-19

Специалисти от SAP, Microsoft и Scalefocus споделиха експертиза с малкия и среден бизнес
(eкранна снимка: уебинар на Scalefocus)

Визията на SAP е ключова за индустрия 4.0, една футуристична концепция на иновации и обединени системи за производителите, която все повече започва да се сбъдва, заяви Ралица Василева – бизнес архитект в компанията, на уебинар „Възстановяване на бизнеса: SAP и Microsoft решения за успех”, организиран от Scalefocus.

„Най-добре управляваните компании работят ефективно, като същевременно предоставят най-добрите си продуктови преживявания на клиентите. Защото, както знаете, сега не е важно да произведем един универсален продукт, а трябва да сме гъвкави, да можем да реагираме на момента според специфичните изисквания на клиента и на пазара”, каза Василева.

„Когато говорим за обхватите на един процес, той трябва да може да бъде разгърнат, да е всеобхватен и технологиите да ни позволяват да обхванем всяка специфика. Това позволява S4/HANA с практиките, които са натрупани през годините”, допълни тя.

Имплементацията на решението в облак е най-доброто за бързо постигане на иновации, подчертаха специалисти от SAP и Microsoft, като се позоваха на вече отработени сценарии на използване. Оптимизацията на процесите е ключова в ерата на COVID-19 и след това ще се окаже спасителна лодка за множество малки и средни бизнеси у нас, е мнението на експертите.

Наред с реализацията на ИТ проекти, Scalefocus помага именно с оптимизация на процесите в бизнеса. „Разполагаме с богата експертиза и екип от бизнес консултанти, които освен да водят клиентите в тяхното технологично пътуване, успяват да навлязат в детайла и да направят всеки един наш проект уникален, със специфични бизнес ползи за всеки клиент”, коментира Емилия Василева, ръководител „Бизнес решения” в компанията.

Според експертите, ERP и CRM софтуерът е най-правилният отговор за производствени и търговски компании към настоящия момент, в частност решението S4/HANA на SAP в различни сценарии. Петима от участвалите в уебинара представители на бизнеса получиха безплатен анализ и консултация за системите си със специалисти на Scalefocus.

Коментар