Genesis Rhod 500 – зрелищна гейминг клавиатура

Rhod 500 изглежда зрелищно в тъмнината със своята диодна подсветка
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

В духа на гейминга тя е зрелищна и яка, със здрав алуминиев корпус, готова да бъде смазана от тракане – това е гейминг-клавиатурата Genesis Rhod 500. Който може, нека се пробва да я смаже – ще му трябват доста милиони натискания на всеки клавиш.

Тук няма чупки и прорезис космически ефекти – дизайнът е семпъл, но гарантира здравина, а металическата повърхност е приятна на пипане – и лесна за почистване. Анти-гостинг технологията за 19 клавиша обещава на запалените геймъри да не се тревожат колко бутона могат да натиснат едновременно.

Хубавото на модела Rhod 500 е, че всеки може да я настройва според предпочитанията си. Тя се доставя със софтуер, с който потребителят може да настрои всеки клавиш. За играещите е важно, че могат да изберат дали за движенията на своите герои да използват стрелките от дясната половина на клавиатурата – с дясна ръка – или пък бутоните от групата WASD отляво, съответно с лява ръка.

Със своята диодна подсветка клавиатурата изглежда зрелищно в тъмнината. И тук, както и при Rhod 420, има осем яркоцветни режима. Светлинните ефекти са толкова многобройни, че човек може дълго да се чуди кой е най-подходящ за игра: преливащи се цветове, рязко сменящи се или пък просветващи в мрака само тогава, когато пръстите натискат клавиатурата.

Кабелът е дълъг 1,8 метра, а клавиатурата относително тясна като за геймърски модел. Това не е недомислица и изобщо не е е случайно – замислено е така, че да можете да играете не само на бюро или маса, но и седнали или дори изтягайки се на диван, фотьойл или в леглото си, гушкайки клавиатурата в скута.

Геймърската клавиатура Rhod 500 се предлага в търговската мрежа у нас от партньорите на полския бранд Genesis на достъпна цена от около 50 лв. с включен ДДС и гаранция 24 месеца.

Мария Малцева

Мария Малцева

Коментари по темата: „Genesis Rhod 500 – зрелищна гейминг клавиатура”

добавете коментар...

  1. Симо

    Браво за ревюто, ще си купя няколко такива за новия офис

Коментар