ТУ-София организира YouTube студио за кандидат-студентите

ТУ-София ще използва активно онлайн платформите в кандидатстудентската кампания
(снимка: Технически университет – София)

Техническият университет – София започна кандидатстудентска кампания за академичната 2021/2022 г., която ще продължи до края на настоящата академична година. Целта е да бъдат привлечени млади хора, които да се посветят на инженерните науки и професии.

Кампанията „Стани студент в Техническия университет – София” залага на иновативен подход. Специално студио ще излъчва в YouTube канала на ТУ-София всеки четвъртък от 14,30 до 16,30 ч. в периода от 11 февруари до 22 април, както и на фейсбук страницата на университета.

По време на онлайн срещите ще бъдат представени бакалавърските специалности, които 14-те факултета на ТУ-София предлагат на кандидат-студентите. Ще бъдат организирани индивидуални онлайн срещи със средни училища и професионални гимназии.

Учениците, техните родители и учители ще могат да задават въпроси към деканите на факултетите и другите участници в онлайн студиото – преподаватели, студенти и представители на бизнеса. Те ще получат съвети и информация при избора на специалности, които ги интересуват, както и възможност да разгледат виртуално университета.

Ръководството на ТУ-София има намерение да проведе също така кръгли маси с директори на училища в цялата страна, ученици от горните класове и бъдещите работодатели.

Коментари по темата: „ТУ-София организира YouTube студио за кандидат-студентите”

добавете коментар...

  1. жорката

    дИмек(превод): кандидатствайти при нас, пък тъй или инъчи ша учити онлайн от вас!
    кофти

Коментар