Телевизор за гледане на открито пуска Samsung у нас

Дисплеят на The Terrace ограничава отблясъците на слънчева светлина до 60%
(снимка: Samsung)

Първият телевизор от лайфстайл портфолиото на Samsung, подходящ за открити пространства, излиза на пазара в България. The Terrace е подходящ за гледане на тераси, балкони, веранди и дворни пространства.

Линията включва модели с диагонал на екрана 55, 65 и 75 инча. Дизайнът и функциите на телевизора са подходящи за различни метеорологични условия на открито.

Концепцията на The Terrace се допълва саундбара Terrace Soundbar, който оптимизира звука, съобразно страничните шумове. Двете устройства притежават IP55 сертификат, който свидетелства за устойчивост на дъжд, влага, прах и насекоми.

Това, което отличава The Terrace от всички останали модели на Samsung, е яркостта на екрана от 2000 нита. Тази характеристика го прави най-яркият телевизионен екран в световен мащаб, заяви корейският производител.

Технологията QLED допълва качеството на картината, показвайки над 10 милиарда цветови нюанса и 100% обем на цветовете. Специфична особеност на дисплея е възможността за ограничаване на отблясъците на слънчева светлина до 60% и функционалността му да анализира телевизионното съдържание и обкръжението, за да оптимизира качеството на картината и през деня, и през нощта.

Линията The Terrace включва модели с диагонал на екрана 55, 65 и 75 инча
(снимка: Samsung)

Много външни телевизори нямат вградени високоговорители, но The Terrace се предлага с озвучителна система от 20W 2Ch. За звук като на кино е налична опция Terrace Soundbar, който е с 210W 3.0Ch.

С операционната система Tizen, новият телевизор на Samsung не се нуждае от външни източници за гледане на съдържание. Функции като Multi View и Tap View, които дават възможност за стрийминг и гледане на няколко неща в рамките на един екран, са едно от предимствата на The Terrace.

Телевизорът се инсталира лесно на стената, а саундбарът се прикрепя без допълнителни усилия или ресурси. С вградения приемник HDBase-T е нужно само да се включи захранващия кабел за функционалност на телевизора.

Коментари по темата: „Телевизор за гледане на открито пуска Samsung у нас”

добавете коментар...

  1. Свой

    И като завали, стане жега или студ и ще умре. Това да слагаш телевизор отвън е простотия за богаташи който само се чудят какво да си правят парите, че им е скучно.

Коментар