Adata EC700G – външна RGB кутия за SSD

RGB лента от дясната страна на панела завършва стилната визия на кутията
(снимка: Adata)

Нов продукт на тайванската компания Adata дава на старите вътрешни M.2 PCIe или SATA устройства ново приложение под формата на външен SSD диск.

RGB SSD кутията EC700G е съвместима с всички PCIe и SATA SSD устройства, като поддържа скорости на трансфер до 1000MB/s благодарение на своя USB 3.2 Gen 2 и Type-C интерфейс. Кутията може да се ползва не само с най-разпространените M.2 2280 размери, но също с M.2 2242 и M.2 2230 модели.

EC700G има матова повърхност, която предпазва от натрупване на нежелани пръстови отпечатъци. Скосени ръбове придават повече дълбочина на дизайна, а горният заоблен ръб е диагонално ориентиран, създавайки забележима триъгълно оформена повърхност. Дясната страна на панела е решена с RGB лента, която завършва стилната визия на кутията.

Adata EC700G е не само красива, но и функционална SSD кутия. Инсталира се лесно – като просто се постави SSD устройството в кутията, без използване на допълнителни инструменти.

Кутията работи с всички най-популярни операционни системи, вкл. Windows, macOS и Android, така че потребителите могат удобно да прехвърлят файлове между различните си устройства.

EC700G е практично решение и за съхранение на конзолни игри, като освен това може да допринесе и за по-бързото им зареждане, подчертаха от Adata.

Коментар