Genesis HOLM 320 – бяло RGB бюро за гейминг

Плотът на HOLM 320 RGB White има размери 120×60 см е изработен от MDF плоскост
(снимка: Genesis)

Полският бранд Genesis изненада геймърите с изцяло нов модел бяло RGB бюро. HOLM 320 RGB White е солидна и стилна игрална станция с място за всичко необходимо и с опции за персонализиране и безжично зареждане.

Плотът на Genesis HOLM 320 RGB White има размери 120×60 см е изработен от MDF плоскост, покрита с карбонов фурнир, а пространството е организирано по начин, който позволява оптимална използваемост на цялата площ.

Дизайнът включва държачи за чаши и поставка за слушалки, както и стойка за геймпади. Благодарение на тези функции всичко има своето място и организирането на работното пространство става лесно.

Бялото бюро Genesis HOLM 320 RGB White има вградено безжично зарядно. Потребителите могат да зареждат своите устройства като просто ги поставят върху бюрото. Кабелната организация се поддържа от три USB 3.0 хъба с кабелни канали.

Всеки елемент на бюрото е изработен в бяло, а сетът е завършен с дистанционно управлявано LED осветление с редица програмирани режими и ефекти, които създават уникална игрална среда.

LED осветлението с програмирани режими и ефекти създава уникална игрална среда
(снимка: Genesis)

HOLM 320 RGB разполага с набор от подвижни рафтове и стойки за най-полезните аксесоари. Отстрани на бюрото има поставки за слушалки и държачи за чаши, а плотът за маса е оборудван с холдер за гейминг подложка.

В допълнение, удобният рафт за монитор не само ще спести място на повърхността, но и ще увеличи ергономичността и комфорта при работа.

HOLM 320 RGB White се предлага в България на цена от 449 лв. с ДДС от партньорите на PolyComp, официалния дистрибутор на Genesis.

Коментар