Mibro Lite Smartwatch – кристално чист AMOLED екран, под $50

Mibro Lite Smartwatch e както моден, така и бизнес аксесоар
(снимка: Mibro)

На високо-конкурентния пазар за смартчасовници се откроява едно ново устройство – Mibro Lite Smartwatch, чиято световна премиера започва днес. Този модел се позиционира като най-добрия смартчасовник с кристално-чист AMOLED дисплей на цена под 50 долара.

Повечето смартчасовници с цена под 60 долара нямат достатъчно ярки екрани и визуалното изживяване с тях е ужасно. Не такъв е случаят обаче с новия, пълноцветен Mibro Lite, който се предлага в момента на цена от $43,99 в AliExpress за първите 500 поръчани бройки. Mibro е бранд на компанията Zhenshi Technology, в която инвестират Xiaomi и Longqi, и един от един от основните членове в екосистемата на Xiaomi.

снимка: Mibro

Моделът идва с брилянтен AMOLED HD дисплей с диагонал 1,3 инча, резолюция 360×360 пиксела, високи яркост и честота на опресняване. В сравнение с TFT екраните, AMOLED дисплеите имат категорични предимства – те показват по-ясни и чисти изображения и освен това имат по-добра енeргийна ефективност, което означава по-дълъг живот на батерията.

снимка: Mibro

Нещо повече, изображенията на AMOLED екраните остават ясни и на силна светлина, и нощем. С богати и ясни цветове, Mibro Lite обещава визуално пиршество – ще виждате на дисплея ясно и ярко цветно изображение, дори когато е изложен на пряка слънчева светлина.

Но не само екранът прави впечатлениe в Mibro Lite. Смартчасовникът е пълен с полезни функции. Една от най-ценните е постоянното 24/7 следене и отчитане на здравните показатели. Независимо дали работите, спортувате или спите, Mibro Lite “мисли” за вашето здраве. Ето как:

снимка: Mibro

Следи сърдечния пулс: Когато знаете динамиката на сърцето си, ще можете да регулирате правилно и здравословно натоварването си – например при спортуване.

Наблюдава съня: Това ще ви помогне да узнаете повече за качеството на съня и да го подобрите.

Следи нивото на кислород в кръвта: Измерването на сатурацията е особено ценна функция за хора, които остават до късно и работят извънредно дълго време.

Целодневен мониторинг на стреса: Когато показателите от това измерване се завишат, можете да се освободите от стреса и да регулирате настроението, като тренирате с правилно и успокояващо дишане, например.

снимка: Mibro

Mibro Lite е идеалният помощник при активно спортуване. Смартчасовникът включва 15 спортни режима, като любезно предоставя информация за важните показатели при различни занимания, вкл. бягане на открито или на пътека, ходене, колоездене, занимания с йога, баскетбол, тенис, футбол, силови тренировки и др.

В допълнение, Mibro Lite е водоустойчив по стандарта IP68, така че отпадат притесненията, че смартчасовникът ще се повреди от изпотяването или дъждовдните пръски, когато спортувате.

снимка: Mibro

Времето за автономна работа е от ключово значение за всяка смарт джаджа. Притежателите на Mibro Lite могат да разчитат, че смартчасовникът ще им служи вярно около 10 дни с едно зареждане на батерията за основните функционалности и до 30 дни в стендбай.

Сред останалите функции можем да споменем прогноза за времето, напомняния за съобщения и обаждания, пускане на музика, снимане, аларма, калкулатор, придружаващо мобилно приложение Mibro Fit и др. Моделът е съвместим със смартфони под управление на Android и iOS, с които общува през Bluetooth интерфейс.

снимка: Mibro

Mibro Lite е ултра-тънък и лек. Има дебелина само 98 мм, а теглото е едва 48 грама. Дисплеят се отличава с елегантна 2.5D извивка, а материалите, от които са направени смартчасовникът и каишката, щадят кожата на ръката. Дизайнът е едновременно на моден продукт и на бизнес аксесоар, а циферблатът може да се персонализира според настроението.

Световната премиера на Mibro Lite е тази седмица – от 27 до 30 септември на цена $43,99 в глобалния онлайн магазин AliExpress за първите 500 продадени бройки. Магазинът дава $5 отстъпка с купон. Освен това първите 50 купувачи ще получат безплатен подарък от Lenovo, а Топ 3 най-големи купувачи ги очакват три награди: телефон Realme 7i, хедсет Haylou T16 и Bluetooth говорители JBL GO3.

Купувачите в AliExpress могат да разчитат на доставки във всички страни, безплатно връщане на продукта в рамките на 15 дни, безплатна доставка, купон за подарък в размер на $2 за новите фенове, качество на продуктите и осигурена следпродажбена поддръжка, подчертават от онлайн магазина.

Коментари по темата: „Mibro Lite Smartwatch – кристално чист AMOLED екран, под $50”

добавете коментар...

  1. flashko

    ‘В сравнение с TFT екраните, AMOLED дисплеите имат категорични предимства – те показват по-ясни и чисти изображения и освен това имат по-добра енeргийна ефективност, което означава по-дълъг живот на батерията.’

    Добре ама да бяхте казали и някой категоричен недостатък като burn-in.

Коментар