XPG мишка и модул памет с престижна награда за дизайн

XPG Gеnesis DDR5 се отличава с първокласен вид и визуален ефект
(снимка: XPG)

XPG, геймърският бранд на тайванската компания ADATA, бе отличен с награда за продуктов дизайн от Good Design Award 2021 за своята геймърска мишка XPG Headshot и модула памет XPG Genesis DDR5.

XPG Headshot

Геймърската мишка XPG Headshot е единствената по рода си игрална мишка, произведена чрез 4D принтиране и AI технология. 4D печатът се използва за създаване на механична структура с външна решетъчна мрежа, която осигурява здрава и едновременно с това лека конструкция.

Благодарение на 4D принтирането, Headshot може да бъде изработена по поръчка, за да съответства на формата на ръцете на всеки потребител. Мишката е лека, със стилен дизайн и с изцяло персонализирана ергономичност.

Наскоро XPG Headshot бе отличена и с най-влиятелната награда за дизайн в Тайван – Golden Pin Design Award.

XPG Headshot е единствената игрална мишка, произведена чрез 4D принтиране и AI технология
(снимка: XPG)

XPG Gеnesis DDR5

Това е модул памет от следващо поколение, който осигурява повишена производителност на PC геймърите и технологичните ентусиасти. XPG Gеnesis DDR5 притежава първокласен вид, допълнени от две метални повърхностни обработки – една гланцова и една матова.

Модулът също така използва пресичащи се геометрични канали и линии и скосена повърхност за допълнителен визуален ефект. Всичко това допринася за спечелване на престижнта награда Good Design Award 2021.

Коментар