Илон Мъск писал туитовете си в тоалетната

Илон Мъск отново прикова вниманието с любопитно признание за своето битие
(снимка: Elon Musk / Instagram)

Шефът на Tesla и още няколко прогресивни компании Илон Мъск е известен с честите си прояви в Twitter. Неговите кратки съобщения влияят на цените на акциите, на курса на биткойн и на много други бизнес показатели. Любопитно е как Мъск твори своите послания в социалната мрежа.  

Оказва, според признанията на самия Илон Мъск, че той пише половината от съобщенията си в Twitter, докато е в тоалетната. Както между другото, правят и много други хора, които използват времето в тоалетната за социална активност.

Поне 50% от туитовете на Мъск са написани от „порцелановия трон”,  казва той, отново с публикация в Twitter. „Това ме утешава”, допълва нашумелият предприемач и един от най-богатите хора в света.

Акаунтът на Илон Мъск в Twitter е доста важна част от живота му. Неговите туитове са способни да променят финансовата ситуация в света. С тези кратки съобщения Мъск променя курса на криптовалутите, но веднъж беше санкциониран от регулаторите и загуби поста си в Tesla.

През 2018 г. той написа, че обмисля да превърне Tesla в частна компания чрез обратно изкупуване на акции. Инвеститорите нe харесаха тази изява, а регулаторът предприе действия срещу бизнесмена.

Коментари по темата: „Илон Мъск писал туитовете си в тоалетната”

добавете коментар...

  1. Айшето

    В тоалетната се създават най-добрите идеи.

  2. лешпер

    Хемороидите не прощават.

Коментар