Niubility N2 – сгъваем е-скутер за над 30 км пробег

Е-скутерът Niubility N2 осигурява желаната свобода за придвижване в града

Електрическите тротинетки стават все по-предпочитано превозно средство, особено в града. Те са удобни и икономични, като дават свободата за лесно и бързо придвижване – било то за пазар, училище, работа или просто за разтоварване в свободното време.

Е-скутер с много добри параметри предлага на изгодна цена онлайн магазинът Tomtop. Моделът Niubility N2 е лек и устойчив, бърз и издръжлив за дълъг пробег, а цената му в момента е само 239,99 евро (при използване на купон за отстъпка TCRTYSYN2B) с безплатна доставка от Германия.

Рамката на Niubility N2 е направена от лека и здрава алуминиева сплав

И така, какво можем да очакваме от това возило. Задвижван от мощен мотор 350W, електрическият скутер развива максимална скорост 25 км/ч и може да се движи по наклон до 25°. Това са напълно достатъчни характеристики за любителите на подобни превозни средства.

Рамката на N2 е направена от здрава алуминиева сплав, способна да издържи товар с тегло до 120 кг. На практика е-скутерът може да се ползва от всеки – в спецификациите е посочена височина на водача в диапазона 120-200 см.

Безопасността на N2 е осигурена от устойчива гума, дискова спирачка и ярки светлини

Това е сгъваем електрически скутер. Конструкцията му е проектирана така, че да го сгънете лесно и бързо само в три стъпки. Сгънат, електрическият скутер може да се пренася удобно, включително в багажника на колата, както и да се съхранява в малко пространство.

Що се отнася до пробега, Niubility N2 е способен да измине до 27-32 км с едно зареждане на батерията, която е литиева, с голям капацитет 10Ah и се зарежда до 100% за около 5-6 часа. Т.е. ще имате на разположение превозно средство за няколко дълги пътувания в града, преди да се наложи да го презаредите от контакта.

В сгънато състояние Niubility N2 се побира безпроблемно в багажника на колата

N2 разполага с устойчиви 10-инчови пневматични гуми със здраво сцепление и абсорбиране на ударите за комфорт при движение по неравни пътища. За безопасността при каране се грижат още дисковата спирачна система, ярка LED светлина отпред и стоп на калника отзад, които са особено полезни нощем.

На многофункционалния преден панел водачът на N2 може да види полезна информация като скорост, режим на скоростта, ниво на батерията, оставащи километри и др.

N2 е способен да измине до 32 километра с едно зареждане на батерията

Електрическият скутер е доста лек – тежи само 14 кг, благодарение на алуминиевата сплав, от която е направен. В сгънато състояние има съвсем компактни размери 117х47х51 см, докато разгънат е 117х47х124 см. В комплекта влизат още зарядно, шестограмен гаечен ключ, вътрешна гума и документация.

Можете да купите изгодно този е-скутер тук: Niubility N2 Electric Scooter – на цена от 239,99 евро с купон за отстъпка TCRTYSYN2B и безплатна доставка от Германия.

Коментар