Погълната AirPod слушалка работи в стомаха на момиче

Карли Белмър разказа в TikTok една от най-странните истории за електронни джаджи
(снимка: iamcarliiib / TikTok)

Необичаен “стрес тест” на безжичните слушалки AirPods предизвика изумление в социалните мрежи. Оказва се, че музикалната джаджа продължава да работи дори в стомаха.

Момиче от САЩ разказа с видео в TikTok за инцидент, при който е объркало хапче ибупрофен със слушалката на Apple. В резултат на това Карли Белмър поглъща слушалката и не успя да я извади от тялото си дори с повръщане. Историята е описана подробно в New York Post.

Докато AirPod е била в стомаха, момичето решава да изпрати гласово съобщение до приятелката си. И тъй като устройството остава свързано с телефона и звукът е записан с негова помощ, в полученото съобщение ясно се чуват бълбуканията от стомаха.

След известно време слушалката самостоятелно, по естествен начин “напуска” тялото на Карли Белмър. Ако има добра новина в тази странна история, тя е, че инцидентът не е довел до негативни последици за тялото на момичето.

Коментари по темата: „Погълната AirPod слушалка работи в стомаха на момиче”

добавете коментар...

  1. Коремен хирург

    Няма да е за дълго до 2 часа перфорация или запушване

  2. Anonymous

    Който не вярва на коментара ми да отвори статията в NYPost . Пристрастена е и към хапчета – пише Ибупрофен от 800 мг, което е свръх голяма еднократна доза, ама те отвъд океана повечето са така

  3. Anonymous

    Като я гледам си представям точко как “без да иска” е объркала ибупрофена със слушалките. Те нали много си приличат, имат еднакъв вкус и консистенция, в устата се усещат точно еднакво… Просто няма начин – объркала ги е.

Коментар