Нетера промени името на бранда Cloudware

Нетера ще доставя инфраструктура като услуга под нов бранд – Netera.Cloud
(снимка: Нетера)

Нетера промени името на марката, под която предоставя инфраструктура като услуга – облачни сървъри, наети сървъри, IT услуги, хибридни решения, бекъп като услуга, IPv4 адреси и DDoS защита. Новият бранд се нарича Neterra.Cloud.

Neterra.Cloud наследява Cloudware за по-добро съответствие с фирмената идентичност и по-лесна разпознаваемост на услугите като част от портфолиото на доставчика на глобална свързаност и телекомуникационни решения, уточниха от Нетера. Neterra.Cloud e и адресът на новия уебсайт.

Облачната платформа на Neterra.Cloud е създадена така, че дори да отпаднат всички сървъри за нейното управление, стартираните облачни сървъри ще продължат да работят без прекъсване, подчертаха от компанията.

Резервираността е гарантирана. Съдържанието и конфигурацията на основния сървър се репликира върху най-малко още един сървър, който може да замени автоматично първия при нужда.

Чрез специален контролер и система за денонощен мониторинг инженерите на Нетера наблюдават параметрите на сървърите в реално време. Компанията разполага със собствени дейта центрове, с високоскоростна и защитена свързаност.

Коментар