Huawei Watch GT 3 – флагмански смарт часовник от A1

Освен със стилен дизайн, Huawei Watch GT 3 идва с каишка от неръждаема стомана
(снимка: A1 България)

Три модела смарт часовници на Huawei попълниха портфолиото на телеком оператора A1 България. Дебют прави Huawei Watch GT 3, в компанията на Huawei Watch GT 2 Pro и Huawei Watch 3 Pro Classic, които вече могат да бъдат закупени на цени, започващи от 9,99 лева на месец в магазините на телекома, както и онлайн на A1.bg.

Моделът Watch GT 3 в много отношения може да се определи като флагман на серията смарт часовници. Освен със стилен дизайн, той идва с каишка от неръждаема стомана, която е и своеобразен символ на неговата издръжливост.

Батерията има живот до 14 дни с едно зареждане и обещава целодневен здравен мониторинг на основните жизнени показали на притежателя на часовника. Huawei Watch GT 3 може да приема обаждания с Bluetooth свързаност.

Като повечето Huawei устройства е снабден с Harmony OS, но може без проблем да се свърже и със смартфони на Android или iOS. А1 предлага 46mm вариант на Watch GT 3 на цени от 16,99 лева на изплащане или 279,99 в брой, в случай че бъде комбиниран с тарифен план Unlimited Ultra.

Освен него, телекомът предлага и по-компактния Huawei Watch GT 3 42mm. Той e наличен за 16,50 лева на месец или 269,99 лева в брой в магазините на телекома, както и онлайн. Елегантният му външен вид и компактни размери го правят особено подходящ подарък за нежния пол.

Huawei Watch GT 2 Pro се отличава с подсилено със сапфирен кристал стъкло
(снимка: A1 България)

Huawei Watch GT 2 Pro е предшественик на Watch GT 3 серията и притежава завидни технически характеристики. Подсиленото със сапфирен кристал стъкло го защитава от надраскване на дисплея, коeто е важно предимство за хората, които носят своя часовник постоянно.

Закупилите този модел също получават всички функции за целодневен здравен мониторинг, а батерията ще може да издържи до две седмици с едно зареждане при стандартна употреба. Watch GT 2 Pro се предлага от А1 на цени, започващи от 9,99 лева на месец или 149,99 лева в брой в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra.

Третият модел е Huawei Watch 3 Pro Classic – той има поне две характеристики, с които изпъква на пазара. На първо място – батерията му може да издържи цели три седмици, ако потребителят го включи в специалния режим Ultra Battery Mode. Освен това смарт часовникът може да работи с eSIM карта, с която да приема обаждания.

Huawei Watch 3 Pro Classic може да работи с eSIM карта, с която приема обаждания
(снимка: A1 България)

Свързва се без проблем със смартфони, независимо дали работят с Harmony OS на Huawei, Android или iOS. Моделът Watch 3 Pro Classic струва 19,99 лева на месец при покупка на изплащане или 399,98 лева в брой, в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra.

Коментари по темата: „Huawei Watch GT 3 – флагмански смарт часовник от A1”

добавете коментар...

  1. хммм

    Това е пълна лъжа. Watch GT 3 изобщо не е флагман, а орязана версия на Watch 3.
    GТ 3 има само 32 МБ РАМ, а Watch 3 – 2 GB.
    -Има 4 ГБ вътрешна памет, срещи 12 ГБ на Watch 3.
    -Не е с HarmonyOS, а с ProprietaryOS .
    -Не поддържа eSIM, няма WiFi.
    Изобщо е много зле.
    За подробно сравнение – gsmarena точка ком

  2. хммм

    Ама тук някаква цензура ли има? Защо не ми излизат коментарите?

Коментар