Huawei отвори българския си онлайн магазин

Онлайн магазинът на Huawei в България предлага широка гама смарт устройства и аксесоари за тях
(снимка: Huawei)

Официалният онлайн магазин на Huawei в България отвори врати за предстоящите коледни празници. Чрез него компанията ще продава смартфони, таблети, лаптопи, смарт часовници, аудио продукти и геймърски монитори, както и аксесоари за тях.

Отварянето на онлайн магазина е стъпка от стратегията на бранда, известна като „Seamless AI Life” – живот, в който потребителите и устройствата комуникират по лесен, интуитивен и интелигентен начин. Затова и в онлайн магазина се предвижда специално място за пакетни оферти, които илюстрират добавената стойност на използването на повече от един продукт в екосистемата на Huawei.

Друга отличителна черта на новия онлайн магазин е предлагането на разнообразни аксесоари, с които потребителското изживяване става по-добро не само при покупката, а по време на целия цикъл на използването на Huawei продуктите, поясниха от компанията.

Huaweistore ще предлага бърза доставка – в рамките на следващия работен ден или максимум до 96 часа след поръчка, гъвкави разплащания с дебитна или кредитна банкова карта Visa, Mastercard, Maestro, чрез наложен платеж или посредством банков превод, както и гореща линия за съдействие при извършване на поръчка или възникнали въпроси.

Сайтът на магазина дава достъп и до следпродажбено обслужване с регулярни сервизни оферти и професионална помощ във всякакви ситуации.

За старта на магазина Huawei е подготвила геймърски монитори от серията MateView GT в комплект с промо ваучер за покупка на Huawei лаптоп. Актуалните модели смартфони nova 8i и nova 9 са налични в комплект с аксесоари и застраховка на дисплея.

Сред интересните предложения са смарт часовниците от серията Huawei Watch 3 в комплект с Huawei Smart Scale (смарт кантар), свързани с приложението Huawei Health за следене и анализиране на различни здравни и спортни постижения.

Компанията набляга също на таблета Huawei MatePad T8, слушалките с активно шумопотискане FreeBuds Pro и FreeBuds 4i, както и на 23-инчовия монитор Huawei AD80HW.

Коментари по темата: „Huawei отвори българския си онлайн магазин”

добавете коментар...

  1. didalo

    Разкарайте тази бита карта Х.

  2. Иван

    Много яко, влизаш да видиш лаптоп и под техническа информация пише, че има Usb портове и е много як за бизнес. Няма вид процесор, големина на паметта, големина на диска, размер на екрана, но това не е важно, важното е, че е много як и струва 3 бона. А и че няма българска клавиатура, но пък, който има 3 бона за лаптоп, вероятно пише на фонетика.

Коментар