PolyComp пусна мобилно приложение за дилърите

PolyComp улесни своите дилъри с помощта на мобилно приложение за Android и iOS
(снимка: PolyComp)

PolyComp обяви първото в сектора на ИКТ дистрибуцията у нас мобилно приложение за обслужване на дилърите. То е разработка на екипа от маркетинг и софтуерни специалисти на компанията и може да бъде свалено от Google Play и App Store.

PolyComp App дава достъп до продуктовия каталог, най-новите и най-търсени продукти, промоциите и др. (снимка: PolyComp App)

С помощта на мобилното приложение партньорите на дистрибутора получават достъп до пълния каталог от продукти на PolyComp, независимо къде се намират, което прави избора и поръчката по-лесни и интуитивни, поясниха от компанията.

Добавянето на продукти в кошницата и завършването на поръчка става удобно, с докосване на един бутон, като в кошницата лесно могат да се редактират необходимите количества.

Освен бърз достъп по продуктовия каталог, PolyComp App дава възможност за преглед на най-новите и най-търсени продукти, актуалните промоции, както и редица опции, които помагат при пазаруването. Апликацията допълва портфолиото от услуги, които ИТ дистрибуторът предлага повече от 20 години.

„Червеният оригами жерав не е избран случайно за символ на новата разработка. В неговото мултикултурно послание има надежда и уникалност. Жеравът е символ на умения, стратегическо мислене и лоялност – качества, които са част от нашата фирмена философия”, споделиха от компанията.

Мобилното приложение е достъпно за сваляне от официалните онлайн магазини за Android и iOS устройства.

Коментар