eMAG интегрира кредитна програма за търговците

„Подкрепяме търговците, които искат да разширят своя онлайн бизнес, а клиентите получават множество опции за плащане”, казва Разван Бланита, директор на eMAG Marketplace България
(снимка: eMAG)

Платформата за онлайн търговия eMAG въвежда нови инструменти за търговците и техните клиенти. Купувачите ще могат да пазаруват на кредит, чрез вноски, след онлайн одобрение и без пряк контакт с банка.

В момента екосистемата на eMAG Marketplace наброява над 5000 търговци, които предлагат над 1 500 000 активни продукта на платформата. За да увеличи продажбите, eMAG им предоставя различни инструменти, като за голяма част от тях вече е достъпна интеграция с програмата eCREDIT.

Клиентите могат да извършват картови плащания за продукти, закупени от търговци в Marketplace, без допълнителна такса за търговците. Съответно тези търговци вече могат да интегрират функцията eMAG eCREDIT, която им позволява да предоставят на клиентите възможност да купуват продукти на удобни за тях вноски, без да е нужен пряк контакт с банка и само въз основа на онлайн одобрение.

Диапазонът на сумите на кредит е от 100 до 30 000 лв. Процесът е изцяло дигитализиран, с множество възможности за персонализиране на погасителните планове. Кандидатства се само с лична карта, одобрението е до 2 часа, а лихвата е фиксирана за целия период на кредита, без аванс.

„Подкрепяме търговците, които искат да разширят своя онлайн бизнес, включително и в международен план, а клиентите получават още по-добро изживяване на платформата, с множество опции за плащане”, каза Разван Бланита, директор на eMAG Marketplace България.

В момента онлайн магазинът предлага продукти на кредит с 0,99% лихва за стоки над 199 лв. от Marketplace търговци и купени от сайта и мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Тези условия ще останат валидни до края на април.

Коментар