Xiaomi Smart Band 7 – смарт часовник за спортни натури

Xiaomi Smart Band 7 разполага с голям 1,8-инчов AMOLED дисплей
(снимка: Xiaomi)

Новият смарт часовник Xiaomi Smart Band 7 дойде с масивни подобрения, включително по-голям, 1,62-инчов AMOLED панел. С резолюция 490×192 пиксела, екранът поддържа и технологията Always-On Display, което означава, че определени функции ще останат активни дори когато не използвате устройството.

Xiaomi Smart Band 7 е смарт часовник, създаден за проследяване на активността на потребителя, като може да наблюдава над 110 вида тренировки. Едно от най-добрите му качества е поддръжката за автоматично откриване, което означава, че на потребителите няма да им се налага да стартират следенето ръчно, когато започват тренировката.

Устройството е водоустойчиво и може да следи активност до 50 метра под водата. Това е функция, която липсва на няколко подобни тракера от висок клас, включително смарт часовниците на Garmin и Apple Watch.

Смарт гривната Xiaomi Smart Band 7 може да наблюдава над 110 вида тренировки
(снимка: Xiaomi)

Xiaomi Band 7 има вградени функции за проследяване на сърдечната честота, наблюдение на стреса и кислородното насищане в кръвта. Устройството може също така да издава предупреждения, когато нивата на кислород в кръвта паднат под 90%.

Xiaomi е подобрила и интелигентните възможности на Band, така че тази нова версия идва с NFC поддръжка за плащания. За момента обаче функцията е достъпна само в Китай. Батерията издържа доста дълго – 14 дни.

В световен мащаб Mi Band 7 ще се продава в няколко цвята, включително оранжево, синьо, черно и розово, с още две специални версии, идващи в неонови и камуфлажни шарки.

Точно като своите предшественици, Xiaomi Band 7 е сравнително евтин, на цена от 59,99 евро.

Mi Band 7 е достъпен за покупки на световния пазар в няколко цвята
(снимка: Xiaomi)

В заключение може да се каже, че Xiaomi Smart Band 7 е перфектният смарт часовник за потребители, които желаят да подобрят физическата си състояние, имайки пълен контрол на активностите и здравните показатели.

Коментар