Aovo M365 Pro ES80 – достъпен е-скутер с предимства

Достъпният е-скутер Aovo M365 Pro ES80 има качества, които го правят силно конкурентен

Електрическите скутери се наложиха в последните години като предпочитано от много хора средство за бързо и икономично придвижване в градовете. За мнозина тези возила са и чудесен начин за релакс в парка. Разбира се, само когато ездачите са внимателни и не застрашават собствената и на околните безопасност.

На каква цена можете да се сдобиете с екологичното возило? Оказва се, че прагът може да бъде много нисък за приличен модел, който дори има някои предимства в сравнение с по-скъпите аналози. Такъв е Aovo Pro M365 Pro ES80, който се предлага за 229,99 евро в глобалния онлайн магазин GeekBuying (тази цена важи при използване на купон за отстъпка NNNAOVOM365LIN).

Aovo M365 Pro ES80 е оптимално решение за кратки пътувания по равни пътища

Наименованието на скутера подсказва, че това е аналог на Xiaomi M365. Веднага изниква въпросът това не е ли просто един нискокачествен клонинг? Определено не е така, дори напротив – Aovo Pro има няколко важни разлики, които всъщност са предимства.

Първата разлика е в колелата, които при Aovo Pro са с твърди гуми. Това може да се счита за голямо подобрение, в сравнение с пневматичните гуми на Xiaomi. Въпреки че нямат същите качества за комфортно каране, 8,5-инчовите плътни гуми на ES80 ще ви спестят притесненията от спукване.

Aovo Pro ES80 е аналог на Xiaomi M365, но с някои разлики в детайлите

На второ място Aovo Pro може да измине до 35 км с едно зареждане на батерията, което е сериозно постижение за е-скутер в ниския ценови клас. Но имайте предвид, че пробегът е силно зависим от теглото на ездача, условията на пътя и режима на каране. Реалистичният пробег за 70-килограмов ездач е около 20 км, което все пак не е никак малко за тротинетка на цена около 500 лв.

Освен това Aovo M365 Pro има рейтинг за водойустойчивост IP65, което го прави много подходящ за хората в дъждовни райони. Подобрената хидроизолация означава, че ще можете да карате скутера в дъжда. Все пак изглежда неоправдано да изпитвате скутера в подобни условия просто от любопитство – това не е превозно средство за екстремни преживявания.

Водоустойчивостта по стандарта IP65 е отличителна особеност на този е-скутер

Да видим останалите параметри. ES80 е оборудван с типичен безчетков двигател с мощност 350W на предната главина. Това е приличен мотор, който позволява на тротинетката да развие скорост до 35 км/ч, но не ви препоръчваме да правите това – карайте умерено, с не повече от 25 км/ч, за да избегнете неприятни инциденти за себе си и останалите участници в движението и пешеходците.

Aovo M365 Pro ES80 е оборудван с батерия 36V 10,5Ah. Така с малко над 360Wh обща енергия, скутерът може да измине теоретичните 35 км с едно зареждане (при условие, че тежите 40 кг и карате в най-икономичния режим).

Aovo M365 Pro ES80 е оборудван с твърди гуми и дискови спирачки на задното колело

Електрическата тротинетка е оборудвана с двойни дискови спирачки на задното колело и електронна спирачка на предното. Налични са преден фар и заден стоп. Таблото отпред на кормилото дава цялата необходима информация за скорост, батерия и пробег.

Механизмът за сгъване на Aovo Pro ES80 е подобрен за по-лесно и удобно пренасяне и съхранение на скутера. А придружаващото приложение за смартфон предлага полезни функции като заключване и деактивиране на скутера дистанционно.

Aovo M365 Pro ES80 се сгъва изключително лесно за удобно пренасяне и съхранение

ES80 изглежда много добър електрически скутер за цената си. Този 350W модел е подходящ за ездачи със средно тегло и за каране по равни пътища с умерена скорост. Въобще, ако търсите е-скутер за кратки, равни пътувания и не сте прекалено тежък, тогава Aovo Pro ще ви свърши добра работа.

Можете да купите градския е-скутер тук: Aovo Pro M365 Pro ES80 Electric Scooter – на цена от 229,99 евро с купон за отстъпка NNNAOVOM365LIN в глобалния онлайн магазин GeekBuying с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Aovo M365 Pro ES80 – достъпен е-скутер с предимства”

добавете коментар...

  1. БОГОМИЛ

    ИСКАМ ТОТИНЕТКА ЗА ВОЗЕНЕ МОЛЯТИСЕ

  2. Anonymous

    С тези твърдите гуми е дъжда ще е доста екстремно пързаляне, да не говорим с 35 км/ч…

Коментар