Zendure SuperBase Pro – зарядна станция с подарък е-скутер

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station е лесно преносима зарядна станция за всякакви нужди

Нуждата от резервно захранване с електроенергия става все по-належаща предвид нарастващия брой устройства, с които боравим в ежедневието си и динамичния начин на живот – често сме в ролята на дигитални номади, а освен това прекъсването на тока не е необичайно явление и винаги може да изпаднем в затруднение дори у дома. Добрата новина е, че на пазара вече се предлагат ценово достъпни решения в отговор на тази потребност.

Преносимата зарядна станция Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station може да се похвали с голяма мощност и капацитет, бързо зареждане, множество изходи и компактен размер. Още по-привлекателното е, че сега този продукт се предлага със сериозна отстъпка в цената и атрактивен подарък – електрически скутер или слънчев панел – в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Станцията струва €1699 (вместо първоначалната цена €2853,79), а подаръкът е скутер Aovo M365 Pro или сгъваем соларен панел Bluetti SP120 120W.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station е направена във вид на куфар с дръжки и колела

На външен вид SuperBase Pro 2000 представлява… куфар, който може да се мести лесно до работното място, къмпинга и на всяко друго място, където е необходимо сигурно захранване. Нещо повече, станцията има и телескопична, и фиксирана дръжка, а колелата са достатъчно големи, за да издържат товара на подвижната електроцентрала и по неравен терен. Конструкцията е проектирана така, че да защити вътрешните компоненти от удари и атмосферни въздействия.

По отношение на електрическите параметри, Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station има капацитет на батерията от 2096 Wh и впечатляваща мощност от 2000 W. Това я прави идеалното резервно захранване за най-различно оборудване – от мобилни джаджи и компютри до електроуреди за бита и работа, та даже и за още няколко километра на електромобила, ако се налага извънредно зареждане на батерията.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station е достатъчно мощна и за работните инструменти

Ако сме на къмпинг, например, преносимата станция на Zendure може да захранва различни устройства за продължителен период от време, включително лаптопи, мини-хладилници, проектори, LED лампи и др. А у дома тя може да захранва лампите дълго време, преди да се изтощи батерията.

Презареждането отнема около два часа, като станцията достига 80% от капацитета си само след 1 час зареждане. Батериите от клас EV могат да издържат 1500 цикъла на зареждане до 80% капацитет и 3000 цикъла до 60%. Параметрите на станцията са видими на комфортен 6,1-инчов LCD дисплей.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station разполага с множество изходи за захранване

Zendure използва технология AmpUp, която позволява на SuperBase Pro да захранва устройства с мощност до 2000 W, включително уреди и електрически инструменти като индукционни готварски печки, прахосмукачки, верижни триони, бормашини и моторизирани устройства.

AmpUp е технология за динамично изходно напрежение – когато уредът започне да черпи голям ток, станцията намалява изходното напрежение. Това позволява използване на уредите без никакви прекъсвания, поради защитата от претоварване. Zendure твърди, че SuperBase Pro поддържа чиста синусоида за работа с чувствителна електроника като хладилници и медицинско оборудване.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station има голям LCD дисплей за важната информация

SuperBase Pro 2000 предлага също функция за непрекъсваемо захранване (UPS) от домакински клас. По принцип, можете да включите Power Station в източник на променлив ток и да захранвате през нея вашите устройства. Ако електрозахранването прекъсне, функцията на UPS поема натоварването, като автоматично превключва към захранване от батерия.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station предоставя 14 изходни порта за различни цели, вкл. AC 2000W и DC 136W изходи, USB-C портове, изход за кола и др. В допълнение, SuperBase Pro 2000 използва PVMax технология, която позволява да я презареждате със соларен панел. В комплекта влиза кабел за свързване на 1800 W слънчеви панели.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station се предлага с подарък електрически скутер

Интересна възможност са и услугите, които SuperBase Pro предлага на база местоположение. Станцията има вградена 4G IoT връзка, която позволява управлението ѝ от почти всяко място с помощта на мобилно приложение – можете да проверите в реално време нивата на зареждане и изходната мощност, да регулирате настройките, да планирате презареждане и да превключвате към различни режими на работа.

Придружаващото приложение също проследява общото намаление на въглеродните емисии при използване на SuperBase Pro 2000. Когато сте събрали определено количество зелена енергия, Zendure си партнира с OneTreePlanted Foundation, за да посади дърво от ваше име.

Втората възможност за подарък е сгъваем соларен панел

Преносимата зарядна станция е достъпна за поръчки от Geekbuying с избор на един от два подаръка – електрически скутер или соларен панел, като цената и в двата случая е е една и съща:

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station + Aovo M365 Pro 350W/10.4AH Electric Scooter – за €1699 (вместо първоначалната цена €2853,79)

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station + Bluetti SP120 120W Foldable Solar Panel – за €1699 (вместо първоначалната цена €2853,79).

Доставката е безплатна, от европейски склад, в рамките на няколко работни дни.

Коментар