Acronis ще пази данните на хокейния отбор на Флорида

Спортни екипи от цял свят, вкл. хокейни клубове, използват решението Acronis Cyber Protect
(снимка: Florida Patners)

Професионалният отбор по хокей на лед Florida Panthers се включи в програмата #TeamUp на Acronis, която се явява ексклузивно предложение за киберсигурност и защита на данните на спортни екипи, или т.нар. #CyberFit. Клубът ще интегрира система за възстановяване от сривове, за да минимизира щетите при кибератака.

Спортни екипи от цял свят използват решението Acronis Cyber Protect, подсилено с машинен интелект, което интегрира защита на данните и киберсигурност, предпазва от кибератаки, минимизира щетите и помага на екипите да избегнат непланирано прекъсване на работните процеси.

Acronis комбинира автоматизация и интеграция, за да осигурява превенция, засичане, реагиране, възстановяване и анализи, необходими за обезопасяване на всички работни процеси. Киберзащитата, предоставяна от компанията, осигурява услуги за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS), необходими за модерния спорт.

Успоредно с това Acronis Cyber Protect предлага и пълно възстановяване на данните с поддръжка на облачни VPN връзки, персонализирани шаблони за възстановяване, индивидуално изготвени DNS конфигурации и други услуги, за да гарантира, че данните на спортните екипи са годни за възстановяване, без значение какво се случва.



LAN Infotech, локалният технологичен партньор на Acronis, помага на организациите в Южна Флорида да постигнат успех и да развият бизнеса си, като им предоставя удачната технология за улесняване на работата и подпомагане на служителите да бъдат по-продуктивни.

Инициативата на #TeamUp на  Acronis е отворена за всички доставчици на услуги, които търсят начини да развият бизнеса си и да навлязат в спортния маркетинг.

Коментар