Sony NW-A306 – новият модел Walkman е тук

Новият уокмен NW-A306 има елегантен дизайн и възпроизвежда качествено аудио
(снимка: Sony)

Sony обнови линията Walkman с модела NW-A306. Този първокласен плейър е създаден с идеята меломаните да се насладят на музиката по начина, по който е замислена от нейните автори.

Разработен за най-претенциозните потребители, които държат също и на стилния и компактен дизайн, NW-A306 с тегло само 113 грама предлага удобен и функционален 3,6-инчов сензорен екран, тактилни контроли за управление на музиката и пълна Wi-Fi съвместимост.

Луксозната алуминиева рамка осигурява по-голяма здравина, ясен и стабилен звук и солиден бас. Подобно на най-новия модел Signature Walkman, NW-A306 използва повторно запояване със злато, което значително подобрява цялостната локализация на звука и създава по-широко звуково пространство.

NW-A306 e създаден за най-претенциозните потребители, които държат и на стилния дизайн
(снимка: Sony)

Технологията за цифрово усилване S-Master HX, разработена за Walkman, е съвместима с DSD формат. По този начин се намаляват изкривяването на звука и нежеланият шум в широк диапазон от честоти за богат и плътен звук, който е подобрен допълнително, благодарение на използваната нова технология за безоловно запояване.

NW-A306 използва технологиите Edge-AI (изкуствен интелект) и DSEE Ultimate (Digital Sound Enhancement Engine), които преобразуват компресираните цифрови музикални файлове до по-високо качество. Постоянно развиващият се алгоритъм предлага повече предимства за аудио без загуби. Когато звукът е възстановен до най-финия акустичен детайл в пълния си динамичен обхват, потребителите получават по-богато и цялостно изживяване.

За висококачествения звук допринасят и прецизно вграден двоен часовник, филмов кондензатор и фин звуков регистър Fine Sound Register. Обновеният DSEE Ultimate подобрява качеството на музиката по време на стрийминг дори и от безжичните слушалки, независимо дали потребителите стриймват през Wi-Fi или слушат изтеглен файл – това е допълнително предимство спрямо предходните модели.

NW-A306 с тегло 113 г предлага удобен и функционален 3,6-инчов сензорен екран
(снимка: Sony)

Батерията на NW-A306 издържа до 36 часа при възпроизвеждане с параметри 44,1kHz Flac, до 32 часа с възпроизвеждане на 96kHz FLAC аудио с висока резолюция и до 26 часа от приложение за стрийминг услуги в зависимост от нуждите на потребителя.

NW-A306 е не само стилен, но и разработен с мисъл за околната среда. Опаковъчните материали за плейъра не съдържат никаква пластмаса.

Новият уокмен Sony NW-A306 ще бъде наличен за закупуване през февруари 2023 г. на препоръчителна цена на дребно от 1299 лв.

Коментари по темата: „Sony NW-A306 – новият модел Walkman е тук”

добавете коментар...

  1. ХристоШизо

    Двамата Христовци, или шизоРисто, не се излагай. Не е отживелица, но нашия край не е дорасъл за такива неща.

  2. Христо

    Все едно да върнат Пейджърите, Факса и др. все такива неща, които са просто отживелица.

  3. Ицко

    Нещо НЕ може да събуди никакъв интерес нито носталгия у мен както и у повечето хора. Това си отживелица ненужно устройство както и таблетите.

Коментар