Logitech Brio 300 – достъпна уеб камера за по-добро видео преживяване

Brio 300 е 1080p уеб камера, съвместима с популярните платформи за видеоконференции
(снимка: Logitech)

Logitech разкри своята нова уеб камера Brio 300 – компактен, plug-and-play модел с Full-HD 1080p резолюция, автоматична корекция на светлината и намаляващ шума дигитален микрофон за по-естествени и продуктивни видео обаждания на атрактивна цена. Brio 300 се отличава с висок динамичен контраст и позволява на потребителите да се виждат и чуват ясно дори в условия на лошо осветление и фонов шум.

Уеб камерата се свързва с компютъра посредством USB-C порт за лесно включване към видео срещи. След като те приключат, бързо завъртане на вграденото капаче за конфиденциалност гарантира на потребителя, че лещите на камерата са блокирани и никой не наблюдава работното му пространство.

Неконвенционалният дизайн с конична форма на Brio 300 добавя личен стил към всяко работно място. Налична в бяло, графитено и розово, уеб камерата се съчетава безпроблемно с мишките и клавиатурите Logitech за постигане на стилен и координиран работен набор.

Уникалният дизайн на Brio 300 добавя личен стил към работното място
(снимка: Logitech)

Brio 300 е най-новото предложение в портфолиото на Logitech с поддръжка на New Logic of Work, където персоналното работно пространство е индивидуализирано, лесно за настройка и използване.

За ИТ специалистите, които снабдяват работните станции на служителите и домашните офиси, Brio 300 предлага съвместимост с повечето платформи за видеоконференции и е сертифицирана за използване с Microsoft Teams, Zoom и Google Meet.

Brio 300 включва части от сертифицирана рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязлата от употреба пластмаса от стари електронни устройства: 62% при графитената и 48% при бялата и розовата версии. Хартиената опаковка идва от FSC-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Brio 300 включва намаляващ шума дигитален микрофон за естествени видео разговори
(снимка: Logitech)

Въглеродният отпечатък на всички продукти Logitech, включително Brio 300, е намален до нула чрез подкрепа на горския фонд, възобновяемата енергия и климатично ангажираните общества, които намаляват въглеродните емисии.

Brio 300 ще бъде налична глобално през 2023 година на logitech.com и в основните търговски вериги. Препоръчителната цена на уеб камерата е 159,99 лв. с включен ДДС.

Коментар