Microsoft пусна услугата PC Game Pass в България

Услугата PC Game Pass ще се предлага на българския пазар на цена от 15 лева на месец
(снимка: PC Game Pass)

От днес услугата PC Game Pass е официално достъпна и в България, съобщи Microsoft. Всички гейминг ентусиасти ще получат незабавен достъп до библиотека от стотици компютърни игри за Windows.

PC Game Pass включва най-новите версии на Xbox Game Studios, които ще бъдат налични още от първия ден, както и емблематичните игри на Bethesda. Услугата предлага също членство в EA Play и множество предимства за членовете на Riot.

Сред новите заглавия, които съвсем скоро ще бъдат достъпни чрез PC Game Pass, са Minecraft Legends (18 април), Redfall (2 май) и др.

PC Game Pass ще се предлага на българския пазар на цена от 15 лева на месец. Новите членове, които искат да се присъединят към услугата, могат да научат повече за това как да се регистрират на официалния сайт на PC Game Pass.

За старта на новата услуга, всички нови членове на PC Game Pass в България ще получат специален бонус – „3 месеца, само за 1,99 лева” за ограничен период от време. А всички потребители, които са били част от Insider програмата, ще получат още два месеца членство в PC Game Pass напълно безплатно, без да са необходими допълнителни действия от тяхна страна.

Всичко това ще стане достъпно автоматично в профилите на членовете в рамките на следващите няколко дни, уточниха от Microsoft.

Коментар