AntiBrowserSpy – премахва следите от браузъра

Интерфейсът на AntiBrowserSpy е модерен, минималистичен, с лесен достъп до опциите
(снимка: AntiBrowserSpy)

Софтуерният инструмент AntiBrowserSpy е създаден, за да помогне на потребителите да премахнат определени следи от уеб браузъра, който използват за сърфиране в мрежата, да създават резервни копия и да подобряват сигурността.

Процесът на инсталиране протича безпроблемно и не трае повече от няколко минути, докато интерфейсът е модерен и минималистичен. Състои се от няколко раздела и осигурява лесен достъп до всички включени настройки.

AntiBrowserSpy може да се използва от всякакъв тип потребители, включително такива без предишен опит в света на ИТ, които няма да срещнат особени проблеми в работата с приложението.

Поддържа популярните браузъри

Тази помощна програма поддържа всички популярни уеб браузъри, вкл. Google Chrome, Safari, Opera, Mozilla Firefox и Internet Explorer (Edge). С нейна помощ потребителите могат да почистват хронологията, кеша, DOM бисквитките и данни от формуляри.

Преди да извършите каквото и да е действие, можете да създадете резервно копие на всички инсталирани браузъри, така че лесно да възстановите настройките, в случай че премахнете нещо важно. Имайте предвид, че за да създадете този файл, трябва да затворите всички браузъри.

AntiBrowserSpy поддържа практични функции като планиране на задачи и стартиране на браузъра по подразбиране в стелт режим. Освен това можете да видите резюме, отнасящо се до настройките за сигурност и да ги оптимизирате, както и да блокирате платформи за социални мрежи, като Facebook, чрез интегрирана добавка.

Работи икономично

Програмата консумира малко системни ресурси (процесор и памет) и не влошава производителността на компютъра. Може да се пусне заедно с други взискателни приложения, без да създава проблеми. Интерфейсът е приятелски настроен, всички задачи се изпълняват бързо и има достатъчно опции.

Като вземем всичко това под внимание, можем спокойно да кажем, че AntiBrowserSpy е ефективен софтуер, когато става въпрос за премахване на следи от браузъра и подобряване на начина, по който браузърът работи.

Даунлоуд: AntiBrowserSpy

Коментар