Spy Emergency – пази от спайуер, троянци и спам

spy emergency

Spy Emergency може да се ползва като отлично допълнение към традиционните антивирусни решения

Програмата Spy Emergency предлага защита срещу различни заплахи, вкл. спайуер, адуер, троянци, спам и др. Макар и да не са най-опасните, тези зловредни кодове създават тунели, които могат лесно да се експлоатират от хакери с цел достъп до лична информация.

Spy Emergency има не само добре организиран и интуитивен графичен интерфейс, но и доста развит енджин за сканиране. Налични са множество опции за настройка на приложението според конкретните нужди от защита.

Програмата поддържа също планиране на сканирането, както и списък с приложения, които се изключват от сканирането. Потребителите на Spy Emergency имат възможност за достъп до последни новини от областта на вирусите и помощ от експерти.

Spy Emergency може да се ползва като отлично допълнение към традиционните антивирусни решения, тъй като не винаги те предлагат специфична защита срещу изброените заплахи.  Абонамент за програмата с продължителност една година и лиценз за 3 компютъра струва 29,95 долара. Достъпна за сваляне е и безплатна версия на програмата.

Даунлоуд: Spy Emergency

Коментар