WinGuard Pro – заключва файлове, папки и програми

WinGuard Pro е достъпен безплатно във версия за един РС

WinGuard Pro е достъпен безплатно във версия за един РС

Софтуерът WinGuard Pro пази от неоторизиран достъп важни данни и програми на компютри под управление на Windows. Приложението заключва с парола файлове, папки и програми, вкл. браузъри, плейъри, имейл и чат клиенти.

WinGuard Pro стои спокойно на системната лента със задачи и изскача като прозорец само когато някой друг потребител се опита да ползва защитен файл, папка или приложение.

WinGuard Pro се настройва лесно. Всички функции са организирани в табове – отивате на „Tasks” и избирате кое приложение на Windows искате да заключите.

Ако някое приложение липсва, можете да го добавите ръчно чрез бутона „Browse”. Чрез таба „Encryption” пък можете да заключите файлове с парола или да приложите метод на кодиране. Налични са и много други настройки – например изключване на WinGuard Pro за даден потребителски акаунт, импорт и експорт на конфигурации, защита на системни процеси като Task Manager и Windows Explorer, блокиране на достъпа до Control Panel или до браузърите. WinGuard Pro предлага и функция за блокиране на инсталирането на приложения.

WinGuard Pro консумира малко системни ресурси и работи без проблеми с всички актуални версии на Windows, без да влошава производителността на системата. Версия за един РС с някои ограничения във функционалността е достъпна за сваляне и ползване безплатно.

Даунлоуд: WinGuard Pro

Коментар