Новата социална мрежа Threads скоро с уеб версия и търсачка

Социалната мрежа Threads ще се опита да заеме нишата на Twitter с уеб версия и търсачка
(снимка: Threads.net)

Новата платформата за микроблогове Threads, замислена от Meta като алтернатива на Twitter, скоро ще се сдобие с уеб версия и търсачка. Нововъведенията ще станат факт през следващите седмици, обеща Марк Зукърбърг, шефът на Meta.

Социалната мрежа трябва да работи на threads.net, но досега главната страница на този адрес показва само лого, стилизирано като звезден куп. Към момента липсва и търсеща машина, но скоро това ще се промени – Зукърбърг заяви, че тези жизненоважни функции ще се появят през следващите седмици.

„Threads имаше добра седмица. Общността излезе на траектория, която очаквах, за да създаде ярко дългосрочно приложение. Има много да се направи и съм доволен от темпото на отбора. Търсенето и уеб версията ще бъдат достъпни през следващите седмици“, написа в мрежата главният изпълнителен директор на Meta.

Threads, като най-опростената алтернатива на Twitter, първоначално набра популярност със светкавична скорост, но след това загуби половината от своите потребители – също с огромна скорост, отбелязва The Verge. Време беше за добавяне на нови функции и миналата седмица платформата получи хронологична лента.

Сред останалите критични функции уеб версията очевидно се нарежда на първо място в списъка, тъй като много потребители отказват да използват платформа, която не е достъпна през браузър от компютър. И ако администрацията на Threads наистина разчита на нарастваща популярност, няма да мине и без търсене – то заема важно място в Twitter.

Коментари по темата: „Новата социална мрежа Threads скоро с уеб версия и търсачка”

добавете коментар...

  1. Емо

    Още един събирач на данни от големите акули……Не, благодаря!!!

Коментар