Redmi TV Soundbar – за по-добро изживяване с телевизора

Елегантният Redmi TV Soundbar прави телевизионното изживяване по-приятно

Често аудиото на удовлетворява по-претенциозните зрители, които искат кино изживяване у дома, или поне близко до него качество на звука. И тук на помощ идват т.нар. саундбар говорители, които правят разликата. Представяме един достъпен като цена Redmi саундбар на Xiaomi.

Моделът Redmi TV Speaker BT TV Stereo Soundbar MDZ-34-DA е изненадващо евтин – предлага се в момента на цена от само €44,63 в онлайн магазина Cafago с безплатна доставка от европейски склад. Това е компактен Bluetooth 5.0 саундбар с мощност 30W, изпълнен в дискретен черен цвят, който се монтира на стена или стои на масата до телевизора.

Саундбарът Redmi TV Soundbar е компактно устройство със стилен дизайн в черен цвят

Redmi TV Soundbar хваща окото с елегантния си, стилен дизайн. Има размери 78×6,4×6,3 см и тежи около 1,5 кг. Освен безжично през Bluetooth, може да се свърже към телевизора или друг източник на звук чрез оптичен SPDIF порт или 3,5-мм AUX порт. 

Мощността от 30W и честотният диапазон 80 Hz – 20 KHz на Redmi TV Soundbar са достатъчни за възпроизвеждане на музика и телевизия с желаното качество от двата пълночестотни спикъра 45×80 мм. Звукът, излъчван от саундбара, е с ясно изразен бас, въпреки липсата на външен субуфер.

Redmi TV Soundbar може да се монтира и на стената под телевизора

В комплекта на саундбара няма дистанционно, но силата на звука може да регулира направо от дистанционното на телевизора. По същия начин, ако говорителят е сдвоен през Bluetooth с мобилен телефон, силата на звука може да се настройва от смартфона.

Контролите на самия Redmi TV Soundbar саундбар са разположени от дясната му страна – управлението е сравнително лесно с по-продължителни или по-кратки натискания на сензорните бутони за различните команди. 

Redmi TV Soundbar разполага с два спикъра с обща мощност 30W

Бутонът за включване на захранването, например, се използва също за възпроизвеждане и пауза. Останалите бутони са за превключване на източника на звук, Bluetooth сдвояване, заглушаване (mute). Дискретен син светодиод отпред показва, че високоговорителят работи.

В заключение, Redmi TV Soundbar е точно това, което се очаква от него – осигурява звук с прилично качество за ниската си цена, като прави ТВ изживяването много по-пълноценно. Телевизионни предавания, филми и музика звучат както трябва, а освен това устройството може да се използва и като Bluetooth спикър за смартфон или друг Bluetooth източник на аудио.

Redmi TV Soundbar разполага и с оптичен SPDIF, и с 3,5-мм AUX входове за звука

Можете да купите саундбара тук: Redmi TV Speaker BT TV Stereo Soundbar MDZ-34-DA за €44,63 с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. В комплекта са включени захранващ адаптер, документация и приспособления за монтаж.

Коментар