Gеnesis Helium 312BT – саундбар с кабелна и безжична връзка

Helium 312BT се отличава с изчистен дизайн и сензорни контроли
(снимка: Genesis)

Компактен саундбар с двоен режим на свързване – кабелен и безжичен – пуска на пазара полският бранд Genesis. Helium 312BT е първият по рода си продукт в портфолиото на марката. 

Моделът е създадени за геймъри, които очакват добър звук в малък форм-фактор и ефективно възпроизвеждане на музика от различни устройства. Отличава се с изчистен дизайн, двоен режим на свързване (кабелен и BT 5.2) и сензорни контроли.

Helium 312BT е проектиран с идеята за гъвкавост. Неговият елегантен външен вид и компактен размер в комбинация с избор между кабелна или BT 5.2 свързаност улесняват възпроизвеждането на мултимедия.

Саундбарът може да възпроизвежда звук както от устройството, към което е свързан посредством USB кабел, така и от преносимо устройство чрез технологията за безжично свързване в стандарт 5.2. Смяната на източника отнема секунди.

Helium 312BT поддържа двоен режим на свързване – кабелен и BT 5.2
(снимка: Genesis)

Изцяло сензорните бутони, разположени в горната част на устройството, позволяват смяна на режима (кабелен или безжичен), регулиране на ефектите на фоновото осветление (с налични 12 опции) и промяна на басите. Наличен е и физически бутон за силата на звука. 

Новата саундбар система Helium 312BT вече е налична на българския пазар от партньорите на Genesis на цена от 79 лв. с ДДС.

Коментар